Η εντυπωσιακή κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker έκλεισε τα 18 της χρόνια! Θα πάθετε πλάκα με το πως είναι σήμερα (Photo)

Η εντυπωσιακή κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker έκλεισε τα 18 της χρόνια! Θα πάθετε πλάκα με το πως είναι σήμερα (Photo)
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει σχεδόν από τον Νοέμβριο του 2013, όταν ο κόσμος σοκαρίστηκε από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα του Paul Walker, του πρωταγωνιστή μεταξύ άλλων του «The Fast and the Furious».
Μόλις στα 40 του χρόνια ο γοητευτικός ηθοποιός έχασε την ζωή του και μάλιστα με έναν τρόπο που έμοιαζε ειρωνικός. Αν και δεν οδηγούσε ο ίδιος… 
Την περίοδο εκείνη, ο Paul Walker γύριζε την έβδομη ταινία του franchise. Τα αδέρφια του προσφέρθηκαν να γυρίσουν τις σκηνές που έλειπαν για να ολοκληρωθεί η ταινία. Ο Walker είχε ένα παιδί, ένα κορίτσι, που τότε έκλεινε τα 15. 
Από τότε το κορίτσι, η Meadow (που σημαίνει λιβάδι), επέλεξε να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για την ακρίβεια από το 2016 μέχρι πρόσφατα, είχε σβήσει τον λογαριασμό της στο Instagram.
Όμως, τώρα που έγινε 18, επέστρεψε και μοιράστηκε με τους φίλους της την παρακάτω φωτογραφία. Το ποστάρισμα της γέμισε από ζεστά σχόλια αγάπης και στήριξης. 
Κάποιος έγραψε: «Ο πατέρας σου θα ήταν πολύ περήφανος για σένα», ενώ ένας άλλος πρόσεξε την ομοιότητα της με τον Paul Walker, γράφοντας «Είσαι πολύ όμορφη. Έχεις τα μάτια και το χαμόγελο του πατέρα σου».
Αυτοί που γνώριζαν τον Paul Walker, ήξεραν ότι λάτρευε την κόρη του. Μάλιστα πολλές φορές έλεγε πως ήταν η καλύτερη του φίλη. 
Η κόρη του μόλις έκλεισε τα 18, άρχισε να ανεβάζει μερικές φωτογραφίες, που αποδεικνύουν πως έχει μεταμορφωθεί σε μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα. Και παρόλο που έχει μόλις 7 αναρτήσεις, έχει καταφέρει να μαζέψει περίπου 1,5 εκατ. followers.
Πολλοί από αυτούς ίσως θέλουν να θαυμάσουν την ομορφιά της, αλλά οι περισσότεροι, θέλουν να δουν πως αντιμετωπίζει μετά από κάποια χρόνια, τον θάνατο του πατέρα της. Και παρόλο που της λείπει, φαίνεται πως το αντιμετωπίζει όσο ώριμα μπορεί.
Το 2015, την ημέρα των 42ων γενεθλίων του πατέρα της, ίδρυσε το «Paul Walker Foundation». 
Το ίδρυμα αυτό έχει ως πρώτο του μέλημα την προστασία του περιβάλλοντος και δίνει υποτροφίες σε νέους επιστήμονες που ασχολούνται με την θάλασσα.
Η κόρη του Paul Walker μεγάλωσε, έγινε 18 και έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο. Όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά και για τις ευαισθησίες της, όπως αυτή για το περιβάλλον, που κληρονόμησε από τον αδικοχαμένο πατέρα της…
Πηγή:athensmagazine.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Η εντυπωσιακή κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker έκλεισε τα 18 της χρόνια! Θα πάθετε πλάκα με το πως είναι σήμερα (Photo)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8328475427117718387
item