Εννιά τραυματίες και ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε mall στην Πολωνία Εννιά τραυματίες και ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε mall στην Πολωνία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εννιά τραυματίες και ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε mall στην Πολωνία

Εννιά τραυματίες και ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε mall στην Πολωνία
Για 9 τραυματίες και έναν νεκρό κάνει λόγο η πολωνική αστυνομία, έπειτα από την επίθεση ενός άνδρα οπλισμένου με μαχαίρι, σε Mall της πόλης Στάλοβα Βόλα.
Ο 27χρονος δράστης, το όνομα του οποίου σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ είναι Κόνραντ Κ., επιτέθηκε σε επισκέπτες του Mall της νοτιοανατολικής Πολωνίας και βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας. Μια 50χρονη γυναίκα, υπέκυψε στα τραύματα από την επίθεση.
Σύμφωνα με έναν αυτόπτη, ο δράστης έτρεχε γύρω από τα καταστήματα και μαχαίρωνε κόσμο αδιακρίτως αναφέρει η αστυνομία. «Τους επιτίθετο από πίσω και τους μαχαίρωνε. Έξι άτομα βρίσκονταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομεία μετά την επίθεση. Ο άνδρας συμπεριφερόταν περίεργα, χτυπώντας στην πλάτη» τα θύματά του, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της αστυνομίας.
Τον δράστη, κατάφεραν να σταματήσουν περαστικοί αλλά και οι άνδρες ασφαλείας του Mall, ενώ πλέον ανακρίνεται από την αστυνομία.
Τα κίνητρά του, δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.
«Προς το παρόν, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τα κίνητρα αυτής της επίθεσης δεν είναι τρομοκρατικά ή ιδεολογικά» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Κρζιστόφ Πομπούτα. «Πιστεύω ότι αυτός ο άνδρας έπασχε από κατάθλιψη, εκεί πηγάζουν οι ενέργειές του. Μιλούσε για μια δύσκολη κατάσταση που βίωνε, έλεγε ότι ήταν μια δύσκολη ημέρα για εκείνον» συμπλήρωσε ο αξιωματικός, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων PAP.
Epirusblog Gr
5 of 5
Εννιά τραυματίες και ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε mall στην Πολωνία
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 8474025399060203105
Σχόλια
item