H Rihanna δίνει την καλύτερη απάντηση για τα κιλά της

H Rihanna δίνει την καλύτερη απάντηση για τα κιλά της
Η Rihanna έχει προκαλέσει πάρα πολλές φορές επί σκηνής αλλά και στο κόκκινο χαλί με τις risky και sexy εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της καριέρας της. 
Προ ολίγων μηνών, η 29χρονη τραγουδίστρια είχε πέσει θύμα body shaming ενός δημοσιογράφου για τις στιλιστικές της επιλογές αλλά και για το βάρος το οποίο φαίνεται να έχει πάρει.

Η Riri όμως αποκάλυψε σε συνέντευξη της ότι το τι θα φορέσει εξαρτάται από την εβδομάδα που θα επιλέξει να το φορέσει! Όπως είπε και η ίδια, τη μία εβδομάδα μπορεί να είναι skinny ενώ την άλλη να δείχνει ότι έχει βάλει κιλά καθώς το βάρος του σώματος της αλλάζει από την μία εβδομάδα στην άλλη επηρεάζοντας έτσι και τα είδη ρούχων τα οποία επιλέγει να φορέσει. Χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια δήλωσε ότι μπορεί μέσα σε μία μόλις εβδομάδα να έχει πέσει ή να έχει ανέβει μέχρι και ένα νούμερο!
Η 29χρονη σταρ δήλωσε: "Πραγματικά προσέχω πολύ κάθε μέρα όταν πηγαίνω στη ντουλάπα μου το τι εξυπηρετεί το σώμα μου την συγκεκριμένη ημέρα. Εάν το αναλύσεις περαιτέρω είναι κάπως: τι είδους εβδομάδα περνάω; Περνάω εβδομάδα που είμαι στα αδύνατα μου ή εβδομάδα που έχω παχύνει;"
Η τραγουδίστρια είναι γνωστή για την αυτοπεποίθηση που έχει σε όλες τις φάσεις που περνάει με το σώμα της και προτρέπει στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αισθάνονται άνετα με το σώμα τους. Το 2012 είχε δηλώσει: "Πρέπει απλά να δεχτείς το σώμα σου, μπορεί να μην λατρεύεις κάθε σπιθαμή του αλλά πρέπει να είσαι άνετη μέσα στο σώμα σου και άνετη γνωρίζοντας ότι έτσι είναι το σώμα σου. 
Πάντα θέλουμε αυτό που έχει κάποιος άλλος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό που έχεις εσύ δεν είναι όμορφο, οι άνθρωποι πάντα θα θέλουν αυτό που έχεις εσύ και εσύ θα θέλεις αυτό που έχουν εκείνοι."
epirusblog.gr
5 of 5
H Rihanna δίνει την καλύτερη απάντηση για τα κιλά της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6649472163839797482
item