Ήπειρος: Με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια στην έκθεση «Greek Tourism Expo 2017»

Ήπειρος: Με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια στην έκθεση «Greek Tourism Expo 2017»

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει, με δικό της Περίπτερο, στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Greek Tourism Expo 2017» (Πληροφορίες: http://www.greektourismexpo.gr), που θα διοργανωθεί το διάστημα 8-10 Δεκεμβρίου 2017 στο Metropolitan Expo της Αθήνας.

Σε αυτή, προτίθεται να φιλοξενήσει δήμους, φορείς και επιχειρήσεις της Ηπείρου που δραστηριοποιούνται στο πεδίο του τουρισμού και επιθυμούν να λάβουν μέρος.

Αυτό μπορεί να γίνει με αποστολή email στην Περιφέρεια Ηπείρου (τα στοιχεία αναγράφονται στην αρχή του εγγράφου) ή μέσω fax στο 26519-71079, το αργότερο ως τις 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 το μεσημέρι, όπου θα δηλώνεται το ενδιαφέρον για την συμμετοχή.

Στην Έκθεση θα παρουσιαστούν όλοι οι τομείς του Ελληνικού Τουρισμού- όπως κάθε χρόνο-και παράλληλα για πρώτη χρονιά θα συμμετέχουν και οι νέοι κλάδοι: Γαστρονομία Τουρισμού, Εναλλακτικός και Εσωτερικός Τουρισμός, Τουρισμός Υγείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ B2B ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στο πρόγραμμα των Β2Β συναντήσεων με τους εκθέτες, θα συμμετέχουν 150 διεθνείς hosted buyers για κάθε κλάδο τουρισμού, από 40 χώρες της Ευρώπης, Μ. Ανατολής, Βαλκανίων, Ασίας, Αμερικής και Καναδά.

Συνολικά 6.000 B2B συναντήσεις θα έχουν οι εκθέτες με τους hosted buyers.

Οι Β2Β συναντήσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τις τουριστικές επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, είναι συνολικά 140.

Ο κάθε συν-εκθέτης μπορεί να αποστείλει συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη Φόρμα Συμμετοχής (σε κείμενο word και όχι σκαναρισμένο- οδηγίες αναγράφονται στην Φόρμα) στην Περιφέρεια Ηπείρου (στο email που αναγράφεται στην αρχή της σελίδας), το αργότερο ως τις 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 το μεσημέρι.

Κατόπιν, οι διοργανωτές της Έκθεσης θα αναρτήσουν στη Λίστα Εκθετών τους το εταιρικό προφίλ της επιχείρησης και το λογότυπό της, έτσι ώστε να ενημερωθούν για τη συμμετοχή και οι hostedbuyers αλλά και οι επισκέπτες της Έκθεσης.

Τέλος, ο καθένας που θα αποστείλει Φόρμα Συμμετοχής στην Περιφέρεια, θα λάβει μετά από λίγες μέρες κωδικό πρόσβασης, με αναλυτικές οδηγίες χρήσης, για τον προγραμματισμό των Β2Β συναντήσεων του, ώστε να γνωρίζει πως θα αναζητήσει και θα προγραμματίσει τις συναντήσεις του (ο ίδιος).

Τα ραντεβού θα μοιραστούν αναλογικά από τους διοργανωτές οι οποίοι και θα ελέγχουν τον αριθμό.

Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι θα δηλώσουν 14 επιχειρήσεις στο Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου θα πραγματοποιήσουν από 10 συναντήσεις η κάθε μία. Αν είναι λιγότερες θα έχουν τη δυνατότητα για παραπάνω συναντήσεις.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει το κόστος μεταφοράς του διαφημιστικού υλικού των φορέων και επιχειρήσεων στην Έκθεση.

Αυτά δύναται να είναι έντυπο υλικό, dvd κλπ σε ποσότητες ανάλογες για Έκθεση 3 ημερών (όχι μεγάλες ποσότητες). Το υλικό που δεν θα χρησιμοποιηθεί, έχει την δυνατότητα ο Εκθέτης ή εκπρόσωπός του να το παραλάβει από την Έκθεση, στο τέλος της.

Υλικό που θα μεταφερθεί απευθείας στην Έκθεση από φορείς ή επιχειρήσεις θα τοποθετηθεί από τους αρμόδιους υπαλλήλους, εφόσον υπάρχει ο ανάλογος χώρος.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να αναρτηθούν αφίσες, banner κλπ των φορέων και επιχειρήσεων στο Περίπτερο, πέραν αυτών της Περιφέρειας.

Το υλικό αυτό πρέπει να βρίσκεται στο Τμήμα Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 141), το αργότερο ως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, το μεσημέρι.


maxitisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια στην έκθεση «Greek Tourism Expo 2017»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8586870747290679682
item