Ο George Clooney εξομολογείται ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα δίδυμα Ο George Clooney εξομολογείται ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα δίδυμα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο George Clooney εξομολογείται ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα δίδυμα

Ο George Clooney εξομολογείται ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα δίδυμα

Ο George Clooney και η Amal Alamuddin εδώ και πέντε μήνες περίπου βιώνουν την καλύτερη περίοδο της ζωή τους καθώς πλέον έχουν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωράκια τους.

Ο ηθοποιός μίλησε στην προώθηση της νέα του ταινίας και μεταξύ άλλων είπε:«Πριν από τρεις ημέρες, τα παιδιά μου άρχισαν αυτό που λέμε στερεά τρόφιμα. Δεν ξέρω πώς γίνεται να μπαίνει σαν καρότο και να βγαίνει με τον τρόπο που βγαίνει. 


Αλλά ήταν συγκλονιστικό. Ήταν συγκλονιστική η αλλαγή. Ήταν σαν μια ταινία τρόμου. Και νομίζω ότι τα πράγματα δε θα αλλάξουν ποτέ. Νομίζω ότι θα είναι έτσι για πάντα και είναι τρομακτικό».

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν έχει να δώσει μία συμβουλή στους νέους μπαμπάδες ανέφερε: Μην τα ταΐζετε με στέρεα φαγητά. Μέχρι που να μπορούν να αλλάξουν μόνα τους την πάνα, ας πίνουν μόνο γάλα, αυτή θα είναι η συμβουλή μου».

«Είναι στη φάση που μπορούν τώρα να γελούν και να διασκεδάσουν. Σου δίνουν κάτι. Για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν απλά μωρά που έτρωγαν. Κάνω περίεργους ήχους και αντιδρούν. Είναι απίστευτο. 


Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος του ταξιδιού της ζωής μου και αυτό είναι πραγματικά το μεγαλύτερο βήμα στην πατρότητα για μένα σε αυτό το σημείο. Εξακολουθούμε να προσπαθούμε να συνηθίσουμε δύο νέα ανθρώπινα όντα στη ζωή μας. Δύο μικρά ανθρώπινα όντα για τα οποία είμαστε υπεύθυνοι. Αλλά είναι αρκετά αστείο και περιπετειώδες», πρόσθεσε.

Ο George Clooney δήλωσε πως ήταν δύσκολη η απόφαση να αφήσει την δουλειά του προσθέτοντας: Είναι παράξενο να είμαι μακριά. Έχουμε μια κάμερα στο τηλέφωνό μας για να μπορούμε να τα βλέπουμε όσο κοιμούνται».
Epirusblog Gr
5 of 5
Ο George Clooney εξομολογείται ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα δίδυμα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3885982487921188876
Σχόλια
item