Τρόμος στους γονείς – Το νέο ανατριχιαστικό «παιχνίδι» στο Facebook – Εξαφανίζονται παιδιά! Τρόμος στους γονείς – Το νέο ανατριχιαστικό «παιχνίδι» στο Facebook – Εξαφανίζονται παιδιά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τρόμος στους γονείς – Το νέο ανατριχιαστικό «παιχνίδι» στο Facebook – Εξαφανίζονται παιδιά!

Τρόμος στους γονείς – Το νέο ανατριχιαστικό «παιχνίδι» στο Facebook – Εξαφανίζονται παιδιά!
Ένα νέο »παιχνίδι»’ έχει εμφανιστεί στο Facebook με την ονομασία 48 hours Challenge (Πρόκληση 48 ωρών) και »καλεί» τα παιδιά και τους εφήβους να »εξαφανίζονται» από το σπίτι τους.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στους γονείς που δε ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν τη νέα πρόκληση των social media.

Αρχικά πανικοβάλλονται και στη συνέχεια ζητούν την βοήθεια των αρχών, προκειμένου να βρουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες Independent, Daily Ma
il και The Sun, αρχικά αυτό το παιχνίδι στo Facebook είχε απήχηση στους μαθητές της Βορείου Ιρλανδίας και στη συνέχεια άρχισε να παίζεται και από νέους στην Βρετανία.

Μία μητέρα που δεν κατονομάζεται δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Bellfastlive ότι η ίδια βίωσε αυτό το δράμα.

Θυμάται τις ατελείωτες στιγμές αγωνίας που έζησε μέχρι να βρει το παιδί της.

Η κόρη της εντοπίστηκε από τις αρχές 55 μίλια μακριά από το σπίτι.

«Ήμουν τρομοκρατημένη, δεν ήξερα αν ήταν νεκρή, αν είχε πέσει θύμα βιασμού, ή αν την είχαν δολοφονήσει. Αλλά τα παιδιά που συμμετέχουν στο παιχνίδι αυτό,νομίζουν ότι είναι αστείο.

Το παιδί μου είχε »ηγετικό» ρόλο στο παιχνίδι και εξαφανίστηκε για περίπου 55 ώρες προτού εντοπιστεί από τις αρχές», υποστηρίζει στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Η μητέρα πρόσθεσε επίσης ότι, οι έφηβοι που συμμετείχαν στο παιχνίδι, αγνοούσαν τους όρους του: ότι έπρεπε να εξαφανιστούν για 48 ώρες και στη συνέχεια να επιστρέψουν στους οικείους τους.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Independent, oι παίκτες παίρνουν πόντους κάθε φορά που συγγενείς και φίλοι κάνουν έκκληση στα social media για τον εντοπισμό τους.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Independent, το 48 hours Challenge είναι ένα αντίγραφο του παιχνιδιού Game of 72 (Παιχνίδι 72 ωρών ) που είχε κάνει θραύση στη Δυτική Ευρώπη το 2015, με νεαρά άτομα- ακόμα και παιδιά-να γίνονται καπνός από τα σπίτια τους και τους γονείς να τα ψάχνουν πάνω από 72 ώρες.

Epirusblog Gr
5 of 5
Τρόμος στους γονείς – Το νέο ανατριχιαστικό «παιχνίδι» στο Facebook – Εξαφανίζονται παιδιά!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5402119287988458835
Σχόλια
item