Ο Έλληνας Στρατηγός της Ε.Ε στη Σερβία …«EU Defence:Stronger Τogether». Ο Έλληνας Στρατηγός της Ε.Ε στη Σερβία …«EU Defence:Stronger Τogether». | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Έλληνας Στρατηγός της Ε.Ε στη Σερβία …«EU Defence:Stronger Τogether».

Ο Έλληνας Στρατηγός της Ε.Ε στη Σερβία …«EU Defence:Stronger Τogether».
» Ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CEUMC), Στρατηγός Μιχαήλ Κωστάρακος, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Σερβία από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, Στρατηγού Ljubiša Diković.
Ο υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος της ΕΕ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρώτο Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών κ. Ivica Dacic..
Και τον Υπουργό Άμυνας κ. Aleksandar Vulin και τον επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στη Δημοκρατία της Σερβίας Πρέσβη κ. Sem Fabrizi όπου είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν τις απόψεις τους σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Επιπλέον, είχε μια ουσιαστική και ολοκληρωμένη συζήτηση, με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Σερβίας, Στρατηγό Ljubiša Diković, σχετικά με τους στρατηγικούς στόχους και τις δράσεις τους.
Επίσης, ο Έλληνας Στρατηγός της Ε.Ε  πραγματοποίησε ομιλία στα στελέχη του Υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων με θέμα: «EU Defence:Stronger Τogether».

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Έλληνας Στρατηγός παρακολούθησε επίσης τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της: «20ης Οκτωβρίου – Ημέρα απελευθέρωσης του Βελιγραδίου κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Έλληνας Στρατηγός της Ε.Ε στη Σερβία …«EU Defence:Stronger Τogether».
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6569901987945976006
Σχόλια
item