Κεντροαριστερά: Ολοκληρώθηκαν οι συνεννοήσεις Αλιβιζάτου-ΕΡΤ για τα debates

Κεντροαριστερά: Ολοκληρώθηκαν οι συνεννοήσεις Αλιβιζάτου-ΕΡΤ για τα debates

Ρόλο συντονιστή θα έχει και στις δύο τηλεοπτικές συζητήσεις η δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης Δώρα Αναγνωστοπούλου - Στη δεύτερη μαζί με τον Παύλο Τσίμα.

Σύμφωνα με την επιστολή του  καθηγητή Νίκου Αλίβιζάτου, προς το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ,  Β. Κωστόπουλο. για την οργάνωση των debates το πρώτο θα γίνει την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και το δεύτερο την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Συντονίστρια του πρώτου θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου και του δεύτερου η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αναγνωστοπούλου μαζί με τον Παύλο Τσίμα. 

Στο debate της 30ης Οκτωβρίου, έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν οι εξής 5 δημοσιογράφοι περιφερειακών ΜΜΕ:
Ο κ. Ανδρέας Γιουρμετάκης, Λάρισσα,
O κ. Γιώργος Σαχίνης, Ηράκλειο Κρήτης,
O κ. Γιώργος Σιμόπουλος, Λαμία,
Ο κ. Φίλιος Στάγκος, Θεσσαλονίκη,
Ο κ. Κων/ος Μάγνης, Πάτρα.

«Kατά παράκληση υποψηφίων, η συζήτηση δεν θα πρέπει να εντοπισθεί σε αμιγώς περιφερειακά ζητήματα, αλλά να αφορά γενικότερα θέματα, από τη σκοπιά προφανώς της περιφέρειας του κάθε συμμετέχοντος» επισημαίνει ο κ. Αλιβιζάτος.

Για το debate της 6ης Νοεμβρίου, αναφέρει ότι θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι από τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

«Έχουν ήδη αποδεχθεί τα κανάλια Star, ANT1, ALPHA, “E” και Mega, αναμένουμε ωστόσο από τους υπευθύνους να μας επιβεβαιώσουν την παρουσία των δημοσιογράφων για τους οποίους οι υποψήφιοι έχουν κατ’ αρχήν εκφράσει την ευχή να συμμετάσχουν, που είναι –αντιστοίχως- οι κκ. Κάτια Μακρή, Μαρία Σαράφογλου, Ράνια Τζήμα, Νίκος Ευαγγελάτος και Ιορδάνης Χασαπόπουλος» προσθέτει ο πρόεδρος της Επιτροπής.

«Είναι προφανές ότι, κατά το αμέσως προσεχές διάστημα θα χρειασθεί να συντονισθούν οι συνεργάτες σας στην ΕΡΤ –και ιδίως ο σκηνοθέτης στον οποίο θα αναθέσετε το έργο- με τον κ. Τσίμα. Από την επιτροπή μας, εκτός από εμένα, θα συνδράμει ο δικηγόρος κ. Πέτρος Σφηκάκης» καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Αλιβιζάτος.
epirusblog.gr
5 of 5
Κεντροαριστερά: Ολοκληρώθηκαν οι συνεννοήσεις Αλιβιζάτου-ΕΡΤ για τα debates
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7774117554464684986
item