Ξέσπασε ο Λούκας Γιώρκας: “Γράφτηκαν πολλά ψέματα για το χωρισμό μου”

Ξέσπασε ο Λούκας Γιώρκας: “Γράφτηκαν πολλά ψέματα για το χωρισμό μου”

Ο Λούκας κάνει έναν απολογισμό στα λάθη του, στις εμπειρίες του, στους έρωτες και τους χωρισμούς του. Στην καλύτερη περίοδο της ζωής του επαγγελματικά βάζει «στοίχημα» με το μέλλον του και θέλει να το κερδίσει. 

Μιλώντας στο Down Town Κύπρο, ο Λούκας Γιώρκας αποκάλυψε πως περίμενε τα ΜΜΕ να ασχοληθούν με το χωρισμό του από την Έλενα Ράπτη, αλλά τον πλήγωσαν τα ψέματα.

Η δημοσιότητα σε θύμωσε κάποιες φορές;
Με έβγαλε από τα νερά μου. Ήμασταν «τσακωμένοι» για αρκετό διάστημα. Στην αρχή ήμουν μπερδεμένος και δεν καταλάβαινα πώς λειτουργούσε το «παιχνίδι» εδώ. Αποσυντονίστηκα κάπως. 

Δεν φταίει η δημοσιότητα, όμως, αλλά η διαχείρισή της. Τα περισσότερα δημόσια πρόσωπα, εκεί το χάνουν. Τα τελευταία χρόνια, όμως, τα πάω καλά με τη δημοσιότητα. Πρέπει να υπάρχει στη ζωή μου, γιατί έτσι επικοινωνώ τα τραγούδια μου.


Επομένως, σου φαίνεται, πλέον, φυσικό να ασχοληθούν όλοι με τον χωρισμό σου από την Έλενα Ράπτη…
Ναι, το περίμενα. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Γράφτηκαν πολλά, κυρίως ψέματα και ανακρίβειες. Όμως δεν έδωσα περισσότερη προσοχή απ’ όση χρειαζόταν. Δεν υπήρχε και λόγος. Μου τα μετέφεραν οι φίλοι μου που τα διάβαζαν – και ως εκεί… Δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

Είσαι από τους ανθρώπους που διατηρούν φιλικές επαφές με τις πρώην συντρόφους τους;
Όχι, αυτό δεν μπορώ να το κάνω. Δεν έχει τύχει κιόλας. Όταν αισθάνεσαι ερωτικά για έναν άνθρωπο και κάνεις σχέση μαζί του, μετά δεν μπορείς να τον δεις φιλικά και να πηγαίνετε για καφέδες. 

Πολλοί το κάνουν και δεν το κατακρίνω. Απλά, επειδή ζω τα πάντα στα άκρα και στην υπερβολή τους, προσφέρω ένα κομμάτι από την καρδιά μου όταν συμβαίνει αυτό. Αυτό το κομμάτι δεν το ζητάω πίσω. 

Ούτε το βαφτίζω ξαφνικά «φιλικό». Το χαρίζω! Οπότε, δεν μπορώ να είμαι φίλος με μια πρώην σχέση μου. Μπορεί να προχωρήσουμε τη ζωή μας και οι δύο, και να χαρώ για την εξέλιξη και για το αν είναι πραγματικά καλά εκείνη, αλλά δεν μπορώ να μεταβώ από τη μια κατηγορία στην άλλη.

Αυτό που λες, όμως, μπορεί να παρεξηγηθεί και κάποιος να πει ότι δεν ξεπερνάς εύκολα τις σχέσεις σου. Έτσι δεν είναι;
Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Καλές σχέσεις έχω με όλες τις κοπέλες που πέρασαν από τη ζωή μου. Άλλο, όμως, οι καλές σχέσεις κι άλλο η φιλική παρέα. Σίγουρα θέλω να είναι όλες καλά.


Θα ήμουν αδιάκριτος αν σε ρωτούσα «γιατί χωρίσατε με την Έλενα»; Φαινόσασταν τόσο ωραίο ζευγάρι μαζί…
Οι λόγοι που οδηγούν δυο ανθρώπους να συνεχίσουν τον δρόμο τους χωριστά είναι πάντα προσωπικοί και αφορούν το ζευγάρι. Σημασία έχει, όμως, να διατηρούνται οι καλές σχέσεις και ο καθένας να ακολουθήσει τον δρόμο που του ταιριάζει και που επιθυμεί.

tlife.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Ξέσπασε ο Λούκας Γιώρκας: “Γράφτηκαν πολλά ψέματα για το χωρισμό μου”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1874179643770908084
item