Άρτα: "Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα" και στην Άρτα Άρτα: "Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα" και στην Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: "Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα" και στην Άρτα

Άρτα: "Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα" και στην Άρτα


Σκοπός η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Οδικής Ασφάλειας.

Ογδόντα τρία άτομα δέχτηκαν την ιδιότητα του "οδηγού της παρέας".


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας στηρίζοντας την δράση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς", συμμετείχε στην εκδήλωση "Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα" που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 21:30 στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως Άρτας. 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και η διάδοση σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στους νέους ανθρώπους του μηνύματος ότι το #αλκοόλ και η #οδήγηση δεν πάνε μαζί.

NYXTA XORIS ATYXHMATA ARTA 2017 OKT 2Η δράση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χάρη στη προσπάθεια των αστυνομικών εθελοντών και τη θετική ανταπόκριση των πολιτών. 

Ογδόντα τρία άτομα δέχτηκαν την ιδιότητα του "οδηγού της παρέας" και φόρεσαν ένα βραχιολάκι που τους υπενθύμιζε να μην καταναλώσουν καθόλου αλκοόλ εκείνο το βράδυ. 

Εξήντα δύο από αυτούς προσήλθαν στο περίπτερο και υποβλήθηκαν σε φιλικό αλκοτέστ εκ των οποίων οι πενήντα έξι τήρησαν την υπόσχεσή τους και μόνο έξι βρέθηκαν πάνω από το επιτρεπτό όριο. 

Οι "οδηγοί της παρέας" που τήρησαν την υπόσχεσή τους έλαβαν αναμνηστικά δώρα από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς" ενώ όσοι δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους ενημερώθηκαν για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και έλαβαν έντυπα με συμβουλές ασφαλής οδήγησης. 

Επίσης συμμετείχαν σε κλήρωση για πέντε (5) προστατευτικά κράνη που εξασφαλίστηκαν από χορηγία του Δήμου Ν. Σκουφά, Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και του καταστήματος μοτ/των "Motomad". 

Eπίσης την δράση στήριξε και ο Δήμος Αρταίων με την διάθεση του περιπτέρου σε κεντρικό σημείο της πόλης.

NYXTA XORIS ATYXHMATA ARTA 2017 OKT 3

NYXTA XORIS ATYXHMATA ARTA 2017 OKT 4

NYXTA XORIS ATYXHMATA ARTA 2017 OKT 5

ixotisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: "Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα" και στην Άρτα
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 4631020028858668049
Σχόλια
item