Γιάννενα: ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Μόνιμη η προσπάθεια ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος Γιάννενα: ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Μόνιμη η προσπάθεια ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Μόνιμη η προσπάθεια ανάδειξης του τουριστικού προϊόντοςΓιάννενα: ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Μόνιμη η προσπάθεια ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος
Με επιτυχία οι παρουσιάσεις του σχεδιασμού της Ένωσης, σε Β. Τζουμέρκα, Ζαγόρι, Κόνιτσα, Γιάννενα και Μέτσοβο 
Ολοκληρώνοντας τις πρώτες ενέργειες προώθησης και τουριστικής προβολής, σύμφωνα με την εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2016 - 2019, και σε ένα πολύ κομβικό σημείο και χρονικό για τον τουρισμό της Ηπείρου, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων πραγματοποίησε με επιτυχία μια σειρά συσκέψεων – παρουσιάσεων σε όλα τα μεγάλα κέντρα της Π.Ε. Ιωαννίνων, που περιλάμβανε τα Β. Τζουμέρκα, το Ζαγόρι, την Κόνιτσα, τα Ιωάννινα, και το Μέτσοβο.
Η σειρά των παρουσιάσεων αυτών σκοπό είχε την πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση όλων των παραγωγικών και δημόσιων φορέων του Τουρισμού της Ηπείρου για όλες τις ενέργειες της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων. 
Επιπροσθέτως, οι παρουσιάσεις αποτέλεσαν άνοιγμα στην κοινωνία ώστε να συμμετέχει ενεργά, μεταφέροντας σε όλους τον τουριστικό προσανατολισμό που απαιτεί η τόσο σημαντική εποχή που διανύει η Ήπειρος, με την ολοκλήρωση των Οδικών αξόνων, την Αναβάθμιση του Αεροδρομίου Ιωαννίνων και την έναρξη Πτητικών προγραμμάτων από το Εξωτερικό, την νέα τάξη πραγμάτων με το Αεροδρόμιο Ακτίο με την νέα διαχείριση από την Fraport, και την ανάπτυξη του Λιμένα Ηγουμενίτσας.
Στις παρουσιάσεις, πέραν των Ξενοδόχων, του Δ.Σ. της Ένωσης, και των επιχειρηματιών στον τουρισμό, πολύ σημαντική κρίνεται η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Ιωάννου, και μεγάλης σημασίας κρίνεται η συμμετοχή των Δημάρχων της ΠΕ Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα του κ. Σεντελέ (Β. Τζουμέρκα), του κ. Σπύρου (Ζαγόρι), του κ. Παπασπύρου (Κόνιτσα), και κ. Τζαφέα (Μέτσοβο), μαζί με τους Αντιδημάρχους και Συμβούλους Τουρισμού.
Ο υπεύθυνος Στρατηγικής και Ανάπτυξης της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Κουδούνης, αναφέρει σε δήλωσή του: «Τόσο η ανασυγκρότηση, η αναδόμηση και η νέα ταυτότητα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων όσο και η κατάρτιση και εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Προβολής 2016 – 2019, αποτελούν τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα που πρέπει ο καθένας να εκμεταλλευτεί, ώστε να εξελίξει την επιχείρησή του, και να εξελιχθεί μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες. Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη να έχουμε μια ισχυρή Ένωση με ισχυρά μέλη, συγκεκριμένους στόχους και αναπτυξιακή πολιτική και στρατηγική».
Με το πέρας των παρουσιάσεων τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καραμπίνας, όσο και όλοι οι Δήμαρχοι, συνεχάρησαν το Δ.Σ. για το έργο που συντελεί, αλλά και δεσμεύτηκαν σε πλήρη στήριξη των ενεργειών και ένταξη του Σχεδίου δράσης στα επιμέρους σχέδια και τουριστική πολιτική του κάθε Δήμου αντίστοιχα.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων Κώστας Βλάχος, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, ενδιαφερόμενους, παρευρισκόμενους και φυσικά τους φορείς, και μεταξύ άλλων υπογράμμισε τα εξής: «Είναι άκρως σημαντικό και αναγκαίο να έχουμε όλοι τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, ώστε με την παρουσία μας εμπράκτως να αναδείξουμε την συμμετοχή του επαγγελματία στον τουρισμό ως τον καθοριστικό παράγοντα στις Τουριστικές εξελίξεις του τόπου».
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Μόνιμη η προσπάθεια ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 902870719606306564
Σχόλια
item