Αμφίβια Aεροναυτική Επιχείρηση στο νησί της Ρόδου…Παρουσία ΥΕΘΑ – Αρχηγών! (φωτό)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος 


…Παρακολούθησαν τμήμα της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017» που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.
H άσκηση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή «Κάλαθος» της Ρόδου ,όπου  συμμετείχαν μηχανοκίνητες μονάδες της 95 ΑΔΤΕ σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό και την Αεροπορία Στρατού.
Ο υπουργός Άμυνας στην ομιλία του εξήρε το αξιόμαχο και το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και την συνδρομή των εθνοφυλάκων και της τοπικής κοινωνίας της Ρόδου ενώ ειδική αναφορά έκανε στον 92χρονο εθνοφύλακα Ζήσιμο Μπράτη  τον οποίο και τίμησε για την μακρόχρονη προσφορά του.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απηύθυνε τον εξής χαιρετισμό:
«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι και πάλι στη Ρόδο, όπου παρακολουθήσαμε μαζί ένα μέρος της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων», που αφορά σε συνδυασμένη αμφίβια και αεροκίνητη επιχείρηση.
Χαίρομαι ακόμα περισσότερο, διότι παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες, όχι μόνο την ενεργή συμμετοχή όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη μεγαλύτερη εθνική μας άσκηση, αλλά και την αναβαθμισμένη συμμετοχή της εθνοφυλακής μας.
Είμαι περήφανος για αυτό, καθώς, από δω, από το νησί της Ρόδου, είχα ανακηρύξει λίγους μήνες πριν, το έτος 2017, ως έτος «Εφέδρων και Εθνοφυλάκων».
veteranos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Αμφίβια Aεροναυτική Επιχείρηση στο νησί της Ρόδου…Παρουσία ΥΕΘΑ – Αρχηγών! (φωτό)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2375415949688985076
item