Φλαμπουράρης:Το Ελληνικό προχωράει, το καθυστερεί η γραφειοκρατία Φλαμπουράρης:Το Ελληνικό προχωράει, το καθυστερεί η γραφειοκρατία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φλαμπουράρης:Το Ελληνικό προχωράει, το καθυστερεί η γραφειοκρατία

Φλαμπουράρης:Το Ελληνικό προχωράει, το καθυστερεί η γραφειοκρατία
Δήλωση για δημοσίευματα που κάνουν λόγο για καθυστερήσεις στις επενδύσεις έξεδωσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. 

Σύμφωνα με τον υπουργό, η επένδυση στο Ελληνικό προχωρά αλλά δεν μπορεί να «τρέξει» γρηγορότερα εξαιτίας των διαδικασιών και της γραφειοκρατικής λειτουργίας.

Ο κ. Φλαμπουράρης έκανε και ειδική αναφορά και στο project του Καφηρέα, για το οποίο ανέφερε ότι το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από την προσφυγή τριών κατοίκων και ενός οικολογικού φορέα στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 

«Όπως καταλαβαίνετε ο πρωθυπουργός ή ο υπουργός Επικρατείας δεν μπορούν να παρέμβουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας» καταλήγει στη δήλωσή του ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού Επικρατείας έχει ως εξής:

Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μπλοκάρισμα των επενδύσεων, και συγκεκριμένα, της επένδυσης στο Ελληνικό και του project του Καφηρέα, διευκρινίζονται τα εξής:

Σε ό,τι αφορά στο Ελληνικό προχωρά, αλλά οι διαδικασίες που απαιτούνται, σε συνδυασμό με την γραφειοκρατική λειτουργία, δεν μπορούν να «τρέξουν» την επένδυση πιο γρήγορα.

Για το project στον Καφηρέα σημειώνεται πως το έργο έχει ξεκινήσει, με τη συνδρομή δεκάδων εκσκαφέων. Μετά από προσφυγή τριών κατοίκων και ενός οικολογικού φορέα όμως, οι εργασίες ανεστάλησαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. 

Όπως καταλαβαίνετε ο πρωθυπουργός ή ο υπουργός Επικρατείας δεν μπορούν να παρέμβουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Epirusblog Gr
5 of 5
Φλαμπουράρης:Το Ελληνικό προχωράει, το καθυστερεί η γραφειοκρατία
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 8470327597963535134
Σχόλια
item