Άρτα: Ενημέρωση των Εθελοντών του ΕΕΣ Άρτας για την άνοια Άρτα: Ενημέρωση των Εθελοντών του ΕΕΣ Άρτας για την άνοια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ενημέρωση των Εθελοντών του ΕΕΣ Άρτας για την άνοια

Άρτα: Ενημέρωση των Εθελοντών του ΕΕΣ Άρτας για την άνοια
Από Επιστημονικό συνεργάτη της ΕΨΕΠ 
Ενημέρωση των Εθελοντών του Τμήματος Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε θέματα χειρισμού ατόμων με προβλήματα άνοιας πραγματοποιήθηκε από τον Ψυχίατρο κ. Ευάγγελο Παππά, επιστημονικό συνεργάτη της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (ΕΨΕΠ) στα πλαίσια κοινής εκδήλωσης του Τμήματος και της ΕΨΕΠ και σε σχετική ανακοίνωση του ΕΕΣ αναφέρονται τα εξής:
«Η ενημέρωση έγινε στα γραφεία του Τμήματος, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν μίνι τεστ μνήμης σε άτομα συμπολιτών μας, που είχαν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον, από την ψυχολόγο της ΕΨΕΠ κ. Κούλα Μαρία.
Η άνοια και τα παρεπόμενα προβλήματά της αποτελεί δυστυχώς μία συνεχώς αυξανόμενη μάστιγα για την εποχή μας και ο χειρισμός των ατόμων αυτών απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις.
Αυτές τις πολύτιμες γνώσεις μετέφερε στους Εθελοντές του Τμήματός μας με την απαραίτητη επιστημονική εγκυρότητα ο κ. Παππάς τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική προσφορά του».
ixotisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Ενημέρωση των Εθελοντών του ΕΕΣ Άρτας για την άνοια
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 6481083286324350463
Σχόλια
item