Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της
Φροντίζει, βεβαίως, να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έστω κι αν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν κρύβει τον έρωτα και τη σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό και μοντέλο Γιάννη Αθητάκη.
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015, αλλά σπάνια κάνει δημόσιες εμφάνισεις. Κι όταν αυτό συμβαίνει, είναι για να απολαύσουν θέατρο ή συναυλίες. Όπως έγινε και αυτή τη φορά, που η Ζουγανέλη με τον Αθητάκη παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης «Ο πατέρας του Αμλετ» με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη
Το ζευγάρι προσπάθησε να είναι διακριτικό, ωστόσο σε απέφυγε τα φλας, ιδίως στο τέλος της παράστασης όπου βρέθηκε στα παρασκήνια για να συγχαρεί τον πρωταγωνιστή.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε επενδύσει σ' ένα total black σύνολο στο οποίο είχε συνδυάσει ένα μίντι φόρεμα, φορεμένο με φαρδιά ζώνη ψηλά, με μαύρο παλτό και μαύρα open - toe μποτίνια, ενώ είχε το καρεδάκι της χτενισμένο κλασικά.

5645_ELEONORA_ZOYGANELI_23102017
Epirusblog Gr
5 of 5
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5480473068831051066
Σχόλια
item