Άρτα: Τουριστική προβολή της Άρτας στην Ρωσία Άρτα: Τουριστική προβολή της Άρτας στην Ρωσία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Τουριστική προβολή της Άρτας στην Ρωσία

Άρτα: Τουριστική προβολή της Άρτας στην Ρωσία
Η Περιφέρεια Ηπείρου, στα πλαίσια της προσπάθειας για την τουριστική προβολή της περιοχής μας, φιλοξένησε στην Άρτα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και το Σάββατο 14 Οκτωβρίου τηλεοπτικό συνεργείο από τη Ρωσία, του καναλιού Moya Planeta και της εκπομπής «Πλανήτης Γεύσεων».
Το ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο την Παρασκευή βρέθηκε στην Κορωνησία όπου πραγματοποίησε γυρίσματα, ενώ το Σάββατο γυρίσματα έγιναν στην πλατεία της Ροδαυγής.
Θέμα της εκπομπής που παρουσιάζεται στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι είναι η γαστρονομία και έτσι η παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου στην Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας ήταν μοναδική ευκαιρία για προβληθεί σ’ ένα μεγάλο τηλεοπτικό κοινό η τοπική γαστρονομία του Αμβρακικού Κόλπου και της ορεινής Άρτας.
Οι Ρώσοι τεχνικοί και δημοσιογράφοι βιντεοσκόπησαν την προετοιμασία και την παρασκευή ντόπιων συνταγών με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από τις γεύσεις των θαλασσινών στην Κορωνησία, όσο και από τις λιχουδιές με πίτες και γλυκά, που απόλαυσαν στη Ροδαυγή.
Επίσης, το τηλεοπτικό συνεργείο πήρε εκτενή πλάνα από το ιστορικό Γεφύρι της Άρτας, με σκοπό να παρουσιάσει στα εκατομμύρια των τηλεθεατών του ένα ντοκιμαντέρ που θα συνδυάζει τον πολιτισμό και την γαστρονομία της Άρτας.
artabest.net
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Τουριστική προβολή της Άρτας στην Ρωσία
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 1747702216580206853
Σχόλια
item