Ζόρια των Τούρκων για την πτήση του Τσίπρα στα …´Ορια! Ζόρια των Τούρκων για την πτήση του Τσίπρα στα …´Ορια! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζόρια των Τούρκων για την πτήση του Τσίπρα στα …´Ορια!

Ζόρια των Τούρκων για την πτήση του Τσίπρα στα …´Ορια!
Αναστάτωση και προβληματισμό φαίνεται πως προκάλεσε στην Τουρκία η πτήση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με μαχητικό F-16, καθώς μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας αναφέρονται  προκλητικό τρόπο στο πρόκληση του Έλληνα, όπως αναφέρουν!!
Η τουρκική έκδοση της Hurriyet  αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε για πρώτη φορά σε ένα F-16 και πέταξε πάνω από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Σε μια επίδειξη δύναμης!
Σε ακόμα πιο σκληρό τόνο ήταν το δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής Sabah, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ, ζήτησε εξηγήσεις για την πολεμική  πτήση, ασχέτως εάν ο  Τσίπρας πέταξε εντός του ελληνικού FIR.
«Υπάρχουν επίσης  Τουρκικοί κύκλοι που ερμηνεύουν τη πτηση του Τσίπρα με F-16 συνοδεία των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ στον ουρανό του Αιγαίου ,ως μήνυμα προς την Άγκυρα!
Εντυπωσιασμένος είναι  ο Τσιπρας και μετά την πτήση του έπλεξε το εγκώμιο των Ελλήνων Χειριστών της 337 Μοίρας  της 110 ΠΜ!
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ζόρια των Τούρκων για την πτήση του Τσίπρα στα …´Ορια!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3926341281457734115
Σχόλια
item