Σμαράγδα Καρύδη: Η πρεμιέρα της εκπομπής της, οι σέξι πόζες με τα εσώρουχα και η προσωπική ευτυχία! Σμαράγδα Καρύδη: Η πρεμιέρα της εκπομπής της, οι σέξι πόζες με τα εσώρουχα και η προσωπική ευτυχία! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σμαράγδα Καρύδη: Η πρεμιέρα της εκπομπής της, οι σέξι πόζες με τα εσώρουχα και η προσωπική ευτυχία!

Σμαράγδα Καρύδη: Η πρεμιέρα της εκπομπής της, οι σέξι πόζες με τα εσώρουχα και η προσωπική ευτυχία!

Μετά το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, η Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε στην καθημερινότητά της και στο φορτωμένο της πρόγραμμα. 

Οι αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις όμως δεν της στερούν το κέφι της και φυσικά δεν την εμποδίζουν να περνά χρόνο με τον αγαπημένο και της Θοδωρή Αθερίδη αλλά και τους φίλους τους. 

Άλλωστε οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί και στη σκηνή αφού συνεργάζονται και φέτος στην παράσταση "Το ψέμα" που ανεβαίνει στο Μικρό Παλλάς.

Συχνά, μετά τις παραστάσεις απολαμβάνουν βραδινές εξορμήσεις στο αγαπημένο τους κέντρο ενώ τις μέρες που δεν έχουν θέατρο απολαμβάνουν τους φίλους και συναδέλφους τους στις δικές τους παραστάσεις.


Το κέντρο της Αθήνας αποτελεί από τα σταθεά σημεία τους αφού και το σπίτι που μένουν είναι στην Ακρόπολη. 

Η Σμαράγδα μάλιστα κάνει σχεδόν καθημερινά τις βόλτες της στους δρόμους της περιοχής βγάζοντας βόλτα τα σκυλιά τους. Συχνά μοιράζεται και στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Βέβαια, οι βόλτες της δεν είναι το μόνο που μοιράζεται η Σμαράγδα που φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της! 

Η 48χρονη ηθοποιός είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας γνωστής εταιρίας εσωρούχων και έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις σέξι πόζες της και το καλλίγραμμο κορμί της.


Το ότι η διάθεσή της είναι ανεβασμένη οφείλεται πέρα από την προσωπική της ευτυχία και στηνεπαγγελματική. Εκτός από τα θεατρικά της, φέτος ξεκινά και τηλεοπτικά βήματα.

Έτοιμη για παιχνίδι και πολλή μουσική, είναι η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι "Νότα Μία" στον Alpha. Tι ακριβώς θα δούμε; Η μπάντα δίνει τον ρυθμό. Το κοινό ψιθυρίζει τις νότες. Τρεις παίκτες βρίσκουν τα τραγούδια. 

Καθημερινά, τρεις διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται σε ρεφρέν και… νότες. 

Σκοπός τους είναι να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να κερδίσουν έως και 5.000 ευρώ! Η πρεμιέρα είναι στις 6 Νοεμβρίου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Σμαράγδα Καρύδη: Η πρεμιέρα της εκπομπής της, οι σέξι πόζες με τα εσώρουχα και η προσωπική ευτυχία!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4031846320174636448
Σχόλια
item