Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου στο πλευρό του προσωρινά κρατούμενου Ιερέα και δηλώσεις συνηγόρου Απόστολου Τάσση Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου στο πλευρό του προσωρινά κρατούμενου Ιερέα και δηλώσεις συνηγόρου Απόστολου Τάσση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου στο πλευρό του προσωρινά κρατούμενου Ιερέα και δηλώσεις συνηγόρου Απόστολου Τάσση

Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου στο πλευρό του προσωρινά κρατούμενου Ιερέα και δηλώσεις συνηγόρου Απόστολου Τάσση
Η προσωρινή κράτηση του Ιερέα από περιοχή του Δήμου Πρέβεζας, έχει προκαλέσει ταραχή τόσο στους εκκλησιαστικούς κύκλους όσο και στην τοπική κοινωνία.

Όλοι, αδημονούν για την διελεύκανση της υπόθεσης αφού οι κάτοικοι του χωριού στο οποίο διέμενε ο Ιερέας, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 53χρονος ήδη βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως με αφορμή την καταγγελία για ασέλγεια.  

Το PrevezaBest ήταν ενήμερο για το θέμα αυτό, εδώ και αρκετό καιρό και είχε επικοινωνήσει με τον πληρεξούσιο δικηγόρο, κ.Απόστολο Τάσση, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε να μας χορηγήσει πληροφορίες, αλλά αντιθέτως μας είχε μεταφέρει την παράκληση της οικογενείας του ιερωμένου, να σεβαστούμε την ιδιαιτερότητα της υπόθεσης και να μην προβούμε σε καμία δημοσίευση, αφού η υπόθεση βρίσκονταν ήδη στην ανάκριση. 

Όλες αυτές λοιπόν τις μέρες σεβόμενοι τα παραπάνω, παραμείναμε απλοί ακροατές, παρά το τεράστιο ενδιαφέρον της υπόθεσης.

Ο κος Απόστολος Τάσσης ενημέρωσε σήμερα Τετάρτη στο γραφείο του τα μέσα ενημέρωσης που είχαν ήδη προβεί σε αναρτήσεις καθώς και εμάς που γνωρίζαμε το θέμα από την πρώτη στιγμή και μας ζήτησε εφόσον αποφασίσουμε να προβούμε σε οποιαδήποτε ανάρτηση, να το πράξουμε με μεγάλη προσοχή και τηρώντας ίσες αποστάσεις. 

Στα πλαίσια αυτά μας ενημέρωσε και για την κατάθεση αναφοράς κατά του τοπικού μέσου.


Ζητήσαμε να ενημερωθούμε για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης πλην όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά να πει το οτιδήποτε πριν ολοκληρωθεί η ανάκριση.

Τέλος ενημερώνουμε κάτι που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. 

Πλήθος κόσμου από το χωριό του Ιερωμένου, αφήνοντας τις δουλειές τους κατέβηκε σήμερα το πρωινό της Τετάρτης στην μητρόπολη και στο δικαστικό μέγαρο, τελώντας σιωπηλή διαμαρτυρία και υποστηρίζοντας τον ιερωμένο. Η αλήθεια είναι ότι πανελληνίως μετά από τέτοιες ειδήσεις, συνήθως το κλίμα είναι αντίστροφο.

Πηγή: prevezabest.blogspot.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου στο πλευρό του προσωρινά κρατούμενου Ιερέα και δηλώσεις συνηγόρου Απόστολου Τάσση
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 8531428176358170081
Σχόλια
item