Πρέβεζα: Μέχρι και τον… γαμπρό έγραψαν ΙΚΑτζήδες σε κατάστημα της Πρέβεζας Πρέβεζα: Μέχρι και τον… γαμπρό έγραψαν ΙΚΑτζήδες σε κατάστημα της Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Μέχρι και τον… γαμπρό έγραψαν ΙΚΑτζήδες σε κατάστημα της Πρέβεζας

Πρέβεζα: Μέχρι και τον… γαμπρό έγραψαν ΙΚΑτζήδες σε κατάστημα της Πρέβεζας

Για μια ακόμη φορά ελεγκτές του ΙΚΑ «σάρωσαν» τα καταστήματα της Πρέβεζας, κάνοντας ελέγχους για τυχόν ανασφάλιστους υπαλλήλους.

Δεν αποφεύχθηκαν βέβαια και οι υπερβολές, αφού στην περίπτωση ενός καταστήματος εστίασης, όπου γλεντούσε μια παρέα για προγαμιαίο πάρτι, έγραψαν μέχρι και τον γαμπρό.


Το κατάστημα δεν είχε το ανάλογο προσωπικό αφού δεν είχε προετοιμαστεί για να φιλοξενήσει την συγκεκριμένη πολυπληθή παρέα, με αποτέλεσμα να αναλάβουν τα μέλη της παρέας την αυτοεξυπηρέτησή τους.


Τραγική έμπνευση όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, αφού πάνω στην ώρα μπούκαρε το ΙΚΑ και έγραψε 4 μέλη της παρέας που εκείνη τη στιγμή, άλλος μετέφερε ποτό, άλλος μεζέδες κλπ.


Από το «σάρωμα» των ελεγκτών του ΙΚΑ δεν γλίτωσε ούτε ο γαμπρός που κατελήφθη να γράφει σε μπλοκάκι τις παραγγελίες για να τις παραδώσει στην κουζίνα.


Τελικά στο συγκεκριμένο κατάστημα οι ελεγκτές του ΙΚΑ … ανακάλυψαν 4… δήθεν ανασφάλιστους εργαζόμενους και επέβαλαν στον καταστηματάρχη το ανάλογο πρόστιμο των 42.000 ευρώ (10.500 έκαστος).


Δεν δίστασαν δε, να ακυρώσουν την παροιμία που λέει… «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό» .
Γεγονός είναι πάντως ότι ο καταστηματάρχης που πρόσφατα άνοιξε το κατάστημά του, καλείται… να πληρώσει τη νύφη…


prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Μέχρι και τον… γαμπρό έγραψαν ΙΚΑτζήδες σε κατάστημα της Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 931332644939436311
Σχόλια
item