Πρέβεζα: Το Μνημείο Πεσόντων Ναυτικού όπως δεν ήτανε ποτέ Πρέβεζα: Το Μνημείο Πεσόντων Ναυτικού όπως δεν ήτανε ποτέ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Το Μνημείο Πεσόντων Ναυτικού όπως δεν ήτανε ποτέ

Πρέβεζα: Το Μνημείο Πεσόντων Ναυτικού όπως δεν ήτανε ποτέ
Εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και ευπρεπισμού που είχαν ξεκινήσει εδώ και μέρες στο Μνημείο Πεσόντων Ναυτικού στην Πρέβεζα, ολοκληρώθηκαν μετά από πρωτοβουλία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Στην κίνηση αυτή προχώρησε το Ταμείο έπειτα από τους βανδαλισμούς που υπέστη το Μνημείο αλλά και τις καταστροφές τόσο από το πέρασμα του χρόνου όσο και από το… ανθρώπινο χέρι.
Το σημείο γίνεται συχνά μέρος συνάντησης νεαρών αλλά και ψαράδων, ωστόσο η εικόνα που παρατηρείται δεν είναι ενδεικτική του πολιτισμού αλλά και του σεβασμού του χώρου, αποτέλεσμα των πρακτικών από μερίδας συμπολιτών μας.
«Αποτελεί ηθική πρώτα απ΄όλα υποχρέωση όλων μας η διαφύλαξη, συντήρηση και περιφρούρηση ιδιαίτερα τόσο σημαντικών μνημείων της πρόσφατης θυσίας κάποιων ανθρώπων που κλήθηκαν να δώσουν την ζωή τους για όλους εμάς σήμερα. 
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ο τελευταίος ευπρεπισμός (πέραν των δεδομένων συντηρήσεων) μετά τους πρόσφατους βανδαλισμούς που υπέστη» αναφέρει ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Ευάγγελος Συγκούνας, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμός στο facebook το πριν και το μετά... 
pamepreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Το Μνημείο Πεσόντων Ναυτικού όπως δεν ήτανε ποτέ
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 8970807184305521870
Σχόλια
item