Γιάννενα: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον Πύργο Κωπηλασίας του ΕΑΝΚΙ Γιάννενα: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον Πύργο Κωπηλασίας του ΕΑΝΚΙ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον Πύργο Κωπηλασίας του ΕΑΝΚΙ

Γιάννενα: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον Πύργο Κωπηλασίας του ΕΑΝΚΙ

Την ευκαιρία να δει από κοντά τον Πύργο Κωπηλασίας και τις παρόχθιες εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ, καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο είχε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λιμνοπούλα για τα εγκαίνια του χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου. 

Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, τον Πρόεδρο Βαγγέλη Παλατζίδη και μέλη της...Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, τους βουλευτέςΓιάννη Στέφο, Μερόπη Τζούφη και Χρήστο Μαντά, αλλά και τον Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Χρήστο Αλεξίου και μέλη της Διοίκησης του Ν.Ο.Ι., επιθεώρησε όλο τον Πύργο και διαπίστωσε τις ανάγκες που υπάρχουν όσον αφορά στην προετοιμασία του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων που θα διεξαχθεί στην Παμβώτιδα το 2019. 

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. επισήμανε στον Υφυπουργό και στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς την ανάγκη κατάρτισης το συντομότερο δυνατό μίας μελέτης με τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στις κωπηλατικές εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ, ώστε αυτές να προχωρήσουν εγκαίρως και όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. 

Εξάλλου στις ίδιες εγκαταστάσεις πριν το Πανευρωπαϊκό θα διεξαχθεί, ως… πρόβα τζενεράλε, το καλοκαίρι του 2018 ή 19 η β΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων.

epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον Πύργο Κωπηλασίας του ΕΑΝΚΙ
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5947105526427071731
Σχόλια
item