Μαρία Σολωμού: «Συχνά τυχαίνει να αιφνιδιαστώ μπροστά σε μικρόφωνο» Μαρία Σολωμού: «Συχνά τυχαίνει να αιφνιδιαστώ μπροστά σε μικρόφωνο» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Σολωμού: «Συχνά τυχαίνει να αιφνιδιαστώ μπροστά σε μικρόφωνο»

Μαρία Σολωμού: «Συχνά τυχαίνει να αιφνιδιαστώ μπροστά σε μικρόφωνο»
Η Μαρία Σολωμού δεν γκουγκλάρει το όνομα της για να δει τι γράφουν για εκείνη, ούτε ασχολείται με τα social media.
Αυτός είναι και ο λόγος που όταν την ρωτάνε οι δημοσιογράφοι δεν είναι ενημερωμένη για τα πάντα.
Συχνά σας «στριμώχνουν» οι δημοσιογράφοι με πολύ προσωπικές ερωτήσεις μπροστά στην κάμερα και εσείς το αντιμετωπίζετε με χιούμορ. Υπάρχουν φορές που αισθάνεστε άσχημα;
«Έχω πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό ως άνθρωπος, τις περισσότερες φορές όμως αισθάνομαι άβολα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω επαφή με την τεχνολογία. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί η τηλεόραση μου, δεν έχω επαφή με τα social media και πολύ συνειδητά δεν "γκουγκλάρω". Συχνά τυχαίνει να αιφνιδιαστώ μπροστά σε μικρόφωνο. 
Μάλιστα κάποτε που μου μεταφέρθηκε κάτι το οποίο ήταν εντελώς λάθος, απάντησα και κόντεψα να παρεξηγηθώ με κάποιον. Παλιά με εξόργιζε η σιγουριά αυτών των ανθρώπων, που θεωρούν πως ξέρουν για τη ζωή σου. Πλέον δεν με εξοργίζει, αλλά με τρομάζει. Είμαι πολύ προληπτικός άνθρωπος, πιστεύω στη γλωσσοφαγιά και στο μάτι. 
Και όλα αυτά μου δημιουργούν μια κακή ενέργεια. Επίσης είναι ο τρόπος και ο χρόνος όπου γίνεται όλο αυτό. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω κάνει πρεμιέρα και να έχω μιλήσει για τη δουλειά μου. Γιατί μετά γίνεται και το σχετικό μοντάζ» εξήγησε στο Τηλέραμα.

Epirusblog Gr
5 of 5
Μαρία Σολωμού: «Συχνά τυχαίνει να αιφνιδιαστώ μπροστά σε μικρόφωνο»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 9190597253259420765
Σχόλια
item