Ο Κώστας Μαρτάκης σε λαϊκά μονοπάτια! Ο λόγος που άλλαξε ρεπερτόριο και η συνεργασία-έκπληξη το φετινό χειμώνα Ο Κώστας Μαρτάκης σε λαϊκά μονοπάτια! Ο λόγος που άλλαξε ρεπερτόριο και η συνεργασία-έκπληξη το φετινό χειμώνα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Κώστας Μαρτάκης σε λαϊκά μονοπάτια! Ο λόγος που άλλαξε ρεπερτόριο και η συνεργασία-έκπληξη το φετινό χειμώνα

 Ο Κώστας Μαρτάκης σε λαϊκά μονοπάτια! Ο λόγος που άλλαξε ρεπερτόριο και η συνεργασία-έκπληξη το φετινό χειμώνα
Ο Κώστας Μαρτάκης μπορεί να συστήθηκε στο κοινό με pop κομμάτια – κυρίως -, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κάνει μια μετάβαση στο ρεπερτόριο του. Ο καλλιτέχνης στρέφεται προς πιο λαϊκά ακούσματα και ο κόσμος φαίνεται να αρέσκεται, καθώς τον “αγκαλιάζει” σε κάθε του βήμα.
Απόδειξη το τελευταίο single που κυκλοφόρησε και έχει ήδη κατακτήσει το Youtube και τα ραδιόφωνα. Μάλιστα, σε διάστημα λίγων ημερών το video clip του τραγουδιού ξεπέρασε τις 160 χιλιάδες προβολές. 
Το κομμάτι Δύο Φωτιές είναι μια ακόμη επιτυχία που θα συμπεριληφθεί στον επερχόμενο δίσκο του Κώστα Μαρτάκη. 
«Το νέο μου single με τίτλο “Δύο Φωτιές” είναι ένα ακόμα βήμα στον μουσικό μου δρόμο. Είναι ένα λαϊκό τραγούδι, που από το πρώτο άκουσμα θεώρησα πώς θα γίνει επιτυχία και θα το αγκαλιάσει ο κόσμος.
Εύχομαι να το αγαπήσει λοιπόν το κοινό όσο και εγώ, και είμαι πολύ χαρούμενος που ήδη οι αντιδράσεις του κόσμου είναι τόσο θετικές», δήλωσε ο τραγουδιστής στο Peoplegreece.com.


Καθώς και ότι ετοιμάζει τον νέο του δίσκο. «Το “Δύο Φωτιές” θα συμπεριληφθεί στον επερχόμενο μου δίσκο και είναι το 2ο single. 
Το πρώτο που κυκλοφόρησα το “Άξιζε” μια καθαρή ρούμπα, δόξα το Θεό αγαπήθηκε, τραγουδήθηκε και μονοπώλησε τη κορυφή των charts για περισσότερο από έξι μήνες.
Αισθάνομαι ότι είμαι σε μία πολύ δημιουργική μουσικά περίοδο και όλο αυτό το πλαισιώνει και η τόσο θερμή υποστήριξη του κόσμου που εδώ και τόσα χρόνια είναι κοντά μου. 
Το τραγούδι υπογράφουν ο Γιάννης Φρασέρης και ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδηςδίδυμο μεγάλων επιτυχιών και το video clip η ομάδα της Switch On και ο Φώτης Φωτόπουλος. Κυκλοφορεί λοιπόν το “Δύο Φωτιές” από την Panik Platinum!», ανέφερε.
Ο Κώστας, όπως είναι κατανοητό από τα νέα του βήματα, έχει αποφασίσει να αλλάξει ρεπερτόριο. 
Ο λόγος; «H μετάβαση του ρεπερτορίου μου, ξεκίνησε από τον προηγούμενο δίσκο μου, σε πιο λαϊκά ακούσματα και χαίρομαι γιατί πλέον μπορώ να εκφράσω την εσωτερική μου ανάγκη να τραγουδάω ελληνικούς ρυθμούς», δήλωσε στο Peoplegreece.com.
Ο Κώστας Μαρτάκης παράλληλα με την προετοιμασία του νέου του δίσκου, ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του τον χειμώνα, στο ΥΤΟΝ μαζί με τον Νίκο Βέρτη. 


Η επίσημη ανακοίνωση της Panik Platinum για το τραγούδι, αναφέρει:
Δυο φωτιές λοιπόν, μία ζωή μοιρασμένη στην pop νεανική κουλτούρα του Κώστα, που εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο λαϊκό είδωλο, με την διαχρονικά βελούδινη χροιά και την άμεση ερμηνεία του. Μετά την επιτυχία του 1ου single “Άξιζε” από τον πολυαναμενόμενο δίσκο του Κώστα Μαρτάκη, που μονοπώλησε τα charts για πάνω από έξι (6) μήνες, έρχεται το 2ο σε σειρά single που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Το τραγούδι υπογράφουν το δίδυμο των επιτυχιών Γιάννης Φρασέρης και Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ενώ την σύγχρονη και συνάμα ιμπρεσιονιστική ματιά του video clip υπογράφει ο Φώτης Φωτόπουλος. Συντονιστείτε λοιπόν όλοι με το site και τα social media του Κώστα Μαρτάκη και ακούστε το νέο του single.


peoplegreece.com
Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Κώστας Μαρτάκης σε λαϊκά μονοπάτια! Ο λόγος που άλλαξε ρεπερτόριο και η συνεργασία-έκπληξη το φετινό χειμώνα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5534533915677462655
Σχόλια
item