Ήχησαν τα Τύμπανα του Πολέμου…Έζεψε τα Άρματα ο Στρατηγός «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»! (Το Σενάριο)

Ήχησαν τα Τύμπανα του Πολέμου…Έζεψε τα Άρματα ο Στρατηγός «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»! (Το Σενάριο)
Ήχησαν ‘ήδη τα Τύμπανα του Πολέμου στον Έβρο και ο Στρατηγός «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» έζεψε τα Άρματα ….Απο πρωί της Κυριακής δεκάδες Ελικόπτερα και Μαχητικά Ίπτανται στον Έβρο και πραγματοποιούν πτήσεις αναγνωρίσεως !(φωτο)
Σύμφωνα με το  Σενάριο της Ασκήσεως και όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά Άρχισε η μαζική μετακίνηση των Μονάδων προς τον ΑΝΣΚ που φέτος για πρώτη φορά φαίνεται να είναι διπλός !
Πολεμικά Σκάφη Επιφανείας και Υποβρύχια του ΠΝ θα χτυπήσουν τον Τούρκο που έκανε απόβαση και αεροπρογεφύρωμα σε νησί του Νοτίου Αιγαίου χωρίς καμιά προειδοποίηση ….Την επιχείρηση θα υποστηρίζουν Επιθετικά Ελικόπτερα της Α.Σ και Μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας !
 Αερομεταφερόμενες Μονάδες  των Ειδικών Δυνάμεων θα εκτελέσουν αεροαπόβαση  με ταυτόχρονη απόβαση σε ακτή του νησιού Στόχος απο Πεζοναύτες με Βαρύ Οπλισμό ,Άρματα και Οχήματα μεταφοράς Προσωπικού !
Η Απόβαση θα εκδηλωθεί με Ταυτόχρονη επίθεση των Υπερασπιστών της νήσου  επικουρούμενεοι απο Εφέδρους  Καταδρομείς και Εθνοφύλακες …Ενώ στο νησί έχει ήδη εκτελεστεί Επιστράτευση Εφέδρων ,Πυρήνων και Ειδικών Τμημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας !
Στην Άλλη άκρη της Ελλάδος ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ διέταξε την Αμυντική διάταξη των Μονάδων που εδρεύουν στην Περιοχή μέχρι να φτάσουν οι πρώτες ενισχύσεις …
Η Όλη νυχτερινή επιχείρηση θα εκτελεστεί στο Ύψωμα «ΑΕΤΟΣ» με την Υποστήριξη των Αμυνομένων Δυνάμεων απο Άρματα ,αυτοκινούμενα Πυροβόλα και με την Συνδρομή Επιθετικών Ελικοπτέρων της Α.Σ και Μαχητικών της ΠΑ !
Με τα Πρώτο Φως θα εκδηλωθεί η Μεγάλη Αντεπίθεση των Ελληνικών Δυνάμεων που εξαπολυθεί απο δύο σημεία απο τις Αμυνόμενες Δυνάμεις του ΑΕΤΟΥ και την Γενική Αντεπίθεση που διέταξε ο Α/ΓΕΕΘΑ απο  τα Λάβαρα  στο Ύψωμα «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΛΟΣ » όπου θα πάρουν  φωτιά ακόμη και τα Χώματα!
Η Αντεπίθεση θα ξεκινήσει με Σφοδρό Βομβαρδισμό της Πολεμική Αεροπορίας και Προπαρασκευή Πυροβολικού …Ενώ την Κύρια Προσπάθεια της Αντεπίθεσης θα εκτελεστεί απο τα Άρματα των Μονάδων του Έβρου!
Εθνοφύλακες θα οδηγήσουν του Καταδρομείς που έπεσαν σε Θύλακες απο ειδικά δρομολόγια εντός του Εχθρικού Εδάφους με Αποστολή την εξουδετέρωση Ειδικών Στόχων …
Σύμφωνα με Πληροφορίες για πρώτη φορά η Πολεμική Αεροπορία θα χρησιμοποιήσει Μεγάλης Ισχύος Βόμβες που θα κάνουν σκόνη ακόμη και την Λάσπη των Υψωμάτων !
Η Εντολή του Αρχηγού  που έφτασε στις Μονάδες  του έβρου είναι απλή λιτή και Κατανοητή…Κανείς δεν κοιμάται απο απόψε στον Έβρο …
veteranos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ήχησαν τα Τύμπανα του Πολέμου…Έζεψε τα Άρματα ο Στρατηγός «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»! (Το Σενάριο)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7815642248492327776
item