Λογίστρια σχολείου στην Πάτρα σκηνοθέτησε... ληστεία για να καλύψει έλλειμμα! Λογίστρια σχολείου στην Πάτρα σκηνοθέτησε... ληστεία για να καλύψει έλλειμμα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λογίστρια σχολείου στην Πάτρα σκηνοθέτησε... ληστεία για να καλύψει έλλειμμα!

Λογίστρια σχολείου στην Πάτρα σκηνοθέτησε... ληστεία για να καλύψει έλλειμμα!

Η 30χρονη γυναίκα ομολόγησε ότι σκαρφίστηκε τη ληστεία για να καλύψει το έλλειμμα 80.000 ευρώ που υπήρχε από το 2015.

Σκηνοθετημένη και μάλιστα με αρκετά κενά ήταν η υποτιθέμενη ληστεία της ταμία του Αρσάκειου Σχολείου της Πάτρας, που ήταν «καρμπόν» με άλλη η οποία είχε γίνει πριν από τρεις εβδομάδες θύμα γυναίκα ταμία άλλης επιχείρησης! 

Η 30χρονη γυναίκα ομολόγησε ότι σκαρφίστηκε τη ληστεία για να καλύψει το έλλειμμα 80.000 ευρώ που υπήρχε από το 2015!

Στις καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η ταμίας υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά παραδέχθηκε ότι χτύπησε μόνη της το κεφάλι της δύο φορές στο τζάμι του παραθύρου του αυτοκινήτου της, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, για να μην αφήσει αμφιβολίες ότι την λήστεψαν! 


Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι στην εταιρεία όπου εργάζεται γινόταν εδώ και καιρό έρευνα για έλλειμμα ύψους 80.000 ευρώ που είχε υπεξαιρέσει και γι’ αυτό είπε ότι αυτό το ποσό της έκλεψαν.
Η 30χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης, ενώ σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία και για την υπεξαίρεση. 

Στην αρχική της κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι αναγκάστηκε να σταματήσει το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών, λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Παρασκευής, καθώς στη μέση του δρόμου ήταν πεσμένο ένα μοτοποδήλατο. 

Τότε, δυο άγνωστοι της έκλεισαν με ένα αγροτικό φορτηγάκι την δίοδο διαφυγής από πίσω, της χτύπησαν το κεφάλι στο τζάμι και άρπαξαν την τσάντα της που περιείχε 80.000 ευρώ. 

Το σενάριο της ληστείας, το είχε «ξεσηκώσει» από μια άλλη που είχε γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Μαγούλας στην Πάτρα, με θύμα την ταμία μιας εταιρείας που μετέφερε στην τράπεζα πολλές χιλιάδες ευρώ! 


Τότε, ένας άνδρα έπεσε από το μηχανάκι που οδηγούσε μπροστά στο αυτοκίνητό της και όταν σταμάτησε εμφανίστηκαν δυο άλλοι άγνωστοι με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, οι οποίοι άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Λογίστρια σχολείου στην Πάτρα σκηνοθέτησε... ληστεία για να καλύψει έλλειμμα!
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 3998711743701737284
Σχόλια
item