Πρέβεζα: Άρχισαν εργασίες εκβάθυνσης του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας

Πρέβεζα: Άρχισαν εργασίες εκβάθυνσης του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας
Αρχικά με την έγκριση της νέας διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας περιφράχτηκε ο χώρος μέχρι και το ΑΤΜ της ALPHA bank στον χώρο του πάρκινγκ της παραλίας και άρχισαν οι εργασίες εκβάθυνσης του θαλάσσιου χώρου από την ΜΑΡΙΝΑ ΑΕ.
Ο έλεγχος για τη νομιμότητα των εργασιών ανήκει στο Λιμεναρχείο όπως επίσης και για το που γίνεται η απόρριψη των υλικών που συγκεντρώνονται στη μαούνα από την εκβάθυνση.
Αυτή τη φορά κανένας περιβαλλοντικός σύλλογος δεν διαμαρτύρεται για την τυχόν αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ το νέο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου πρόθυμα και ομόφωνα αποφάσισε να εγκρίνει το παρακάτω αίτημα της εταιρίας . 
Στο πρακτικό της συνεδρίασης του Δ.Λ.Τ. αναφέρονται τα εξής:
Ο πρόεδρος ,εφόσον διαπίστωσε την απαρτία, εισηγούμενος το δέκατο θέμα της ημερήσιας διάταξης, έθεσε υπόψη των μελών τα εξής: » Με την από 12/09/2017 αίτησή της, η εταιρεία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε», ενόψει της έναρξης κατασκευής του κτιρίου καυσίμων, που θα εξυπηρετεί την μαρίνα , αιτείται την μεταφορά τμήματος της περίφραξης, η οποία διαχωρίζει τον εμπορικό από τον τουριστικό λιμένα ,στην σωστή θέση, διότι είναι κατασκευασμένη εντός του τουριστικού λιμένα καθώς και την μεταφορά των λυόμενων κατασκευών δικαιοδοσίας του Δ.Λ.Τ , που βρίσκονται εντός του τουριστικού λιμένα εκτός αυτού».
prevezaposto.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Άρχισαν εργασίες εκβάθυνσης του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1554482370878847650
item