Γιάννενα: Χωρίς ενημέρωση για την τύχη της Μεταλλουργικής Γιάννενα: Χωρίς ενημέρωση για την τύχη της Μεταλλουργικής | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Χωρίς ενημέρωση για την τύχη της Μεταλλουργικής

Γιάννενα: Χωρίς ενημέρωση για την τύχη της Μεταλλουργικής

Χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα έχει περάσει από τη διενέργεια του πλειοδοτικού διαγωνισμού για την Μεταλλουργική και το αρμόδιο υπουργείο Άμυνας δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και της εν λειτουργίας εκκαθάρισης της εταιρείας. 

Παρόλα αυτά, το γεγονός πως εξελίσσεται η διαδικασία μετάταξης των δεκάδων εργαζομένων της επιχείρησης σε φορείς και νομικά πρόσωπα του δημοσίου καταδεικνύει ότι η διαδικασία εκκαθάρισης βαίνει προς ολοκλήρωση, με το τίμημα να είναι μικρότερο των 2,5 εκ. ευρώ.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Κ. Τασούλας επισήμανε ότι δεν έχουν καλλιεργηθεί προσδοκίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ωστόσο ο ίδιος εκφράζει την ευχή η εταιρεία που θα αναλάβει να «τρέξει» το εργοστάσιο, να προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή. 

Δεν παρέλειψε ωστόσο να στηλιτεύσει τη στάση της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, και των στελεχών τους το διάστημα που βρισκόταν στην αντιπολίτευση όταν ήγειραν έντονες αντιδράσεις στην προοπτική εκκαθάρισης της Μεταλλουργικής. «Κάποιοι έκλαιγαν πριν μας δείρουν. 

Τώρα που μας έδειραν και δεν είναι δάρσιμο η ιδιωτικοποίηση, δεν ακούγεται το παραμικρό. Αυτή είναι η υποκρισία των επαγγελματιών συνδικαλιστών και της αριστεράς», κατέληξε ο κ. Τασούλας. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Χωρίς ενημέρωση για την τύχη της Μεταλλουργικής
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8280428214994129533
Σχόλια
item