Μια Γόνιμη Χρονιά Γιάννενα: Ξεκίνησε Για Τις Εκπαιδευτικές Δομές Του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών

Μια Γόνιμη Χρονιά Γιάννενα: Ξεκίνησε Για Τις Εκπαιδευτικές Δομές Του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών
Μια γόνιμη χρονιά ξεκίνησε για τις εκπαιδευτικές δομές του Πνευματικού Κέντρου

Επισκέψεις και συναντήσεις πραγματοποίησε με την έναρξη των μαθημάτων ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος  μαζί με στελέχη του Πνευματικού Κέντρου, στις εκπαιδευτικές δομές του Δήμου, όπως το Εικαστικό Εργαστήρι, το Τμήμα Παραδοσιακών χορών, τη Σχολή Σύγχρονου και Κλασσικού Χορού, το ΚΔΑΠ Ρόδα.

Ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης, που έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να αντιμετωπίσουν προβλήματα και να βελτιώσουν τις συνθήκες των εγκαταστάσεων.
Σε κάθε εκπαιδευτική δομή πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις με τους υπευθύνους και τους καθηγητές, στις οποίες διαπιστώθηκε η καλή πορεία των τμημάτων, η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, αλλά και συζητήθηκαν αναλυτικά οι πρόσθετες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.
Παράλληλα συζητήθηκε το πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων των τμημάτων για την περίοδο που μόλις ξεκίνησε, καθώς και η συνεργασία μεταξύ τους, ώστε να παραχθούν πολιτιστικές δράσεις υψηλής αξίας.
Τέλος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με γονείς των μαθητών των εκπαιδευτικών δομών, αλλά και μαθητές, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεργασία και αποτελέσματα.
Ο κ. Γκόγκος με την ευκαιρία αυτή επισήμανε:
«Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των επισκέψεων και των συναντήσεων με τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους, μπορώ να πω με σιγουριά ότι όλες οι εκπαιδευτικές μας δομές, όχι μόνο διατηρούν το υψηλό τους επίπεδο, αλλά αναβαθμίζονται διαρκώς.
Ήδη στην διάρκεια του καλοκαιριού εργαστήκαμε συστηματικά για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα στις υποδομές και εγκαταστάσεις, (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, τεχνικά κλπ) και με τη βοήθεια των υπεύθυνων και των καθηγητών τους να ομορφύνουμε τους χώρους.
Όλοι γνωρίζουν το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουν οι εκπαιδευτικές δομές του Πνευματικού Κέντρου και στόχος μας είναι να είμαστε συνεχώς στο πλευρό τους για να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες συνθήκες.
Από την μεριά μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια για ακόμα καλύτερες συνθήκες, σχεδιάζοντας τη μεταφορά της Φιλαρμονικής σε νέες καλύτερες εγκαταστάσεις, με απόδοση ακόμα περισσότερων χώρων στο Τμήμα Παραδοσιακών χορών.
Παράλληλα ετοιμάζουμε μια συνολική παρέμβαση σε κτήρια, όπως αυτό που στεγάζει το ΚΔΑΠ Ρόδα και το Εικαστικό Εργαστήρι, αλλά και τη Σχολή Χορού.
Εύχομαι λοιπόν καλή και δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά σε όλους, με πλούσιο εκπαιδευτικό έργο και σημαντικές δράσεις και εκδηλώσεις».



epirus-tv-news.gr


epirusblog.gr
5 of 5
Μια Γόνιμη Χρονιά Γιάννενα: Ξεκίνησε Για Τις Εκπαιδευτικές Δομές Του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2624349426361251958
item