Γιάννενα: Σε Πανεπιστήμιο, Αστυνομία και Επιμελητήριο

Γιάννενα: Σε Πανεπιστήμιο, Αστυνομία και Επιμελητήριο

Τις επαφές του με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής συνέχισε ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Walter Stechel, μετά τις συναντήσεις του με τον δήμαρχο Ιωαννιτών Θ. Μπέγκα και την αντιπεριφερειάρχη Τ. Καλογιάννη.

Συνοδευόμενος από την επίτιμη πρόξενο της Γερμανίας στην Ηγουμενίτσα Kerstin Lor και την υπάλληλο του προξενείου στη Θεσσαλονίκη Πηνελόπη Αναστασοπούλου, συναντήθηκε με τον πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γ. Καψάλη, ο οποίος του παρουσίασε τις δράσεις που υλοποιεί το πανεπιστήμιο, και τις συνεργασίες που έχουν αναπτυχθεί με πανεπιστήμια της Γερμανίας.

Ο κ. Stechel έδειξε ενδιαφέρον για την προοπτική ενδυνάμωσης της συνεργασίας ανάμεσα στη χώρα του και το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, όπου υπήρξε συνεργασία με τον πρόεδρό του Απόστολο Αυγερόπουλο.


Ο Γενικός Πρόξενος συναντήθηκε και με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων Ιωάννη Βασιλάκο, ενώ χθες επισκέφθηκε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Γιάννη Μήτση και συζήτησαν τις διμερείς οικονομικές σχέσεις ανάμεσα στον νομό Ιωαννίνων και τη Γερμανία, σε ό,τι αφορά τις εισαγωγές – εξαγωγές και τον τουρισμό. 


Κοινή συνισταμένη της συνάντησης ήταν ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης στους συγκεκριμένους τομείς και θα ακολουθήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις.


agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε Πανεπιστήμιο, Αστυνομία και Επιμελητήριο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3616841351848448525
item