Ναρκωτικά... για κάθε γούστο στην Σαντορίνη

Ναρκωτικά... για κάθε γούστο στην Σαντορίνη

Τρία από τα μέλη της συνελήφθησαν και άλλα τέσσερα αναζητούνται, ενώ έχουν στηθεί μπλόκα ελέγχων στο λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού.

Άριστα οργανωμένη ήταν μια σπείρα εμπόρων ναρκωτικών που δρούσε στην Σαντορίνη διακινώντας κάθε πιθανή μορφή χασίς δικής της… παραγωγής, αλλά και κοκαΐνη και ναρκωτικά χάπια! Τρία από τα μέλη της συνελήφθησαν και άλλα τέσσερα αναζητούνται, ενώ έχουν στηθεί μπλόκα ελέγχων στο λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού.

Με διαδοχικές έρευνες στα σπίτια των υπόπτων, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 62 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 20 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,41 ως 0,95 εκατοστών, δέκα ναρκωτικά χάπια, δυο ζυγαριές ακριβείας, τρεις θρυμματιστές κάνναβης, εξοπλισμό για την καλλιέργεια, διάφορα αντικείμενα για την χρήση ναρκωτικών και 980 ευρώ.

Στα χέρια τους έπεσαν δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 41 χρόνων και ένας 24χρονος Αλβανός, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 22, 26, 30 και 33 χρόνων. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 33χρονος μαζί με τον 22χρονο που αναζητούνται, καλλιεργούσαν χασισόδεντρα και επεξεργάζονταν την κάνναβη για να έχουν παραγωγή χασισελαίου το οποίο διακινούσαν!

Τα επτά μέλη της σπείρας κατηγορούνται για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου. 
epirusblog.gr
5 of 5
Ναρκωτικά... για κάθε γούστο στην Σαντορίνη
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6156723209867651384
item