Αννίτα Ναθαναήλ: Σπάνια εμφάνιση με τις κόρες της!

Αννίτα Ναθαναήλ: Σπάνια εμφάνιση με τις κόρες της!
Στο Village Mall στα εγκαίνια της νέας αίθουσας Vmax Sphera απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr την Αννίτα Ναθαναήλ σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τις κορούλες της.
Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς η Σύνθια και η Τερέζα έχουν μεγαλώσει πολύ και έχουν αρχίσει να μοιάζουν εκπληκτικά με τη διάσημη μαμά τους. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Αννίτα Ναθαναήλ είχε πει για εκείνες: «Είναι πολύ ωραία ειδικά τώρα που έχουν μεγαλώσει. Καταρχήν είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να έχεις δύο κούκλες κόρες. Πέρα όμως απ' αυτό -γιατί δεν είναι βασικό- είμαι ικανοποιημένη για το ότι έχω φοβερή επικοινωνία με τα κορίτσια. 
Η Σίλβια η μεγάλη μου κόρη είναι φοβερά ώριμη. Είναι η βοηθός μου και καταλαβαίνει τα πάντα. Ακόμα είναι λίγο τερατάκι αλλά περνά την φάση της. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένες. 
Η ζωή χωρίς τα παιδιά μου θα ήταν δραματική. Πλέον έχω φτάσει στο σημείο να λέω “Τι λόγo ύπαρξης θα είχα”! Πιστεύω ότι θα είμαι κοντά τους για πολλά πολλά χρόνια. Ίσως με άλλη μορφ  ανάγκη».
ή αργότερα γιατί θα μεγαλώσουν και δεν είμαι από τις μαμάδες που θα τις τραβάω από την φούστα, αλλά θέλω να είμαι εκεί. Τους έχω τάξει ότι θα τους φτιάχνω τα μαλλιά, κάνω super make up και φοβερό styling. 
Έχω τα όπλα μου! Βγάζω τους άσσους έναν- έναν από το μανίκι ώστε να μη βαρεθούν ποτέ. Να με έχουν πάντα ανάγκη».

epirusblog.gr
5 of 5
Αννίτα Ναθαναήλ: Σπάνια εμφάνιση με τις κόρες της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3482912215856922862
item