Ο Τσιάρτας απαντά σε όσους τον επικρίνουν: «Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα» Ο Τσιάρτας απαντά σε όσους τον επικρίνουν: «Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Τσιάρτας απαντά σε όσους τον επικρίνουν: «Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα»

Ο Τσιάρτας απαντά σε όσους τον επικρίνουν: «Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα»
Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την ανάρτησή του, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλη Τσιάρτα απάντησε στις επικρίσεις που δέχθηκε, με νέα ανάρτηση. 
Να θυμίσουμε ότι ο Τσιάρτας έγραψε χθες (Τρίτη) στο facebook: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλλου (σ.σ. το σωστό είναι με ένα "λ") να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.
Υ. Γ.
Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».
Στη νέα του ανάρτηση αναφέρει: «Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ.
Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν. 
Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση».

Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Τσιάρτας απαντά σε όσους τον επικρίνουν: «Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα»
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 6426713580517917807
Σχόλια
item