Παρασκήνιο: Η επίθεση της Τασίας στον Μουζάλα -Τον κατηγόρησε ότι εκτελεί εντολές Γερμανών

Παρασκήνιο: Η επίθεση της Τασίας στον Μουζάλα -Τον κατηγόρησε ότι εκτελεί εντολές Γερμανών
Ο ασκός του Αιόλου για τους χειρισμούς του Γιάννη Μουζάλα στο προσφυγικό άνοιξε κατά τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, η προκάτοχός του στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου άσκησε, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, την πιο σκληρή κριτική!
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η βασική κατηγορία που εκτόξευσε η κυρία Χριστοδουλοπούλου- η οποία πρόσκειται στους «53»- προς τον αρμόδιο υπουργό , ήταν ότι ο ίδιος πράττει σύμφωνα με τις επιταγές της Γερμανίας. Ότι εφαρμόζει δηλαδή «πολιτικές του Βερολίνου»! 
Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ειδικότερα πως η αντιπρόεδρος της Βουλής άσκησε δριμύ «κατηγορώ» για το γεγονός ότι κατά την προεκλογική περίοδο στη Γερμανία, η Ελλάδα δέχτηκε την απόφαση των Γερμανών να επιστρέψουν πρόσφυγες στη χώρα μας, αφού το Βερολίνο αρνήθηκε να δεχτεί την επανασύνδεση οικογενειών με μέλη τους που είχαν μείνει στην Ελλάδα κάνοντας έτσι απαιτητή την επιστροφή τους.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ακόμα και τα μέλη της αριστερής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν υπερβολικά κάποια από τα σημεία της τοποθέτησης που έκανε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.
«53»: Να μην έχουμε Ευαγγέλιο τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τις κατηγορίες των συντρόφων του, ο Γιάννης Μουζάλας όταν έλαβε το λόγο, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι «εγώ εφαρμόζω την κυβερνητική πολιτική».
Για να του απαντήσουν οι εκπρόσωποι των «53» πως «δεν μπορούμε να έχουμε Ευαγγέλιο τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας». 
Ενώ ζήτησαν να υπάρξει μέριμνα για τα ασυνόδευτα ανήλικα, για την προετοιμασία ενόψει του Χειμώνα, συν το ότι του επεσήμαναν πως δεν γίνεται να μην έχει συνεργασία με τους Γενικούς Γραμματείς του υπουργείου του.
Τσίπρας: Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας δεν λύνει όλα τα προβλήματα, αλλά είναι αναγκαία
Τις ισορροπίες- μέχρι την τελική αποχώρηση του κ. Μουζάλα από το υπουργείο- επιχείρησε να αποκαταστήσει ο πρωθυπουργός. Και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η συμφωνία μπορεί να μην λύνει όλα τα προβλήματα, αλλά είναι αναγκαία.

epirusblog.gr
5 of 5
Παρασκήνιο: Η επίθεση της Τασίας στον Μουζάλα -Τον κατηγόρησε ότι εκτελεί εντολές Γερμανών
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 416759206912218635
item