Γιάννενα: Εν αναμονή της αναβάθμισης της Μονάδας Υγείας Ιωαννίνων Γιάννενα: Εν αναμονή της αναβάθμισης της Μονάδας Υγείας Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Εν αναμονή της αναβάθμισης της Μονάδας Υγείας Ιωαννίνων

Γιάννενα: Εν αναμονή της αναβάθμισης της Μονάδας Υγείας Ιωαννίνων
Συνάντηση με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Τάκη Νικολόπουλο είχε πριν από λίγες μέρες ο Υπεύθυνος της Μονάδας Υγείας Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Φώτος.
Ο κ. Φώτος υποδέχτηκε τον διοικητή και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μια σειρά από θέματα ενόψει και της επίσκεψης του υπουργού Υγείας αλλά και του αναπληρωτή.
Η Μονάδα Υγείας είναι άλλωστε εκείνη που δέχεται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες προκειμένου να προσφερθούν οι ανάλογες ιατρικές υπηρεσίες και να αποσυμφορηθούν τα Νοσοκομεία που ήδη δέχονται εκατοντάδες ασθενείς από όλη σχεδόν τη Δυτική Ελλάδα.
Ανάμεσα σε αυτά που πρόκειται να αιτηθεί ο κ. Φώτος είναι η έλευση τριών γιατρών με ειδικότητα: την νευρολογία, την οφθαλμιατρική και έναν ωτορινολαρυγγολόγο ΩΡΛ. Τα δυο εκ των τριών ιατρείων υπάρχουν στην Μονάδα Υγείας αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν οι συγκεκριμένες ειδικότητες.
Ο κ. Φώτος αναμένει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και μαζί και τις ανακοινώσεις που πρόκειται να κάνουν και αφορούν την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς.
Όσο για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας; Όπως είπε αναμένεται να λειτουργήσουν αυτόνομα υπογραμμίζοντας ότι η λειτουργία τους αναμένεται αφενός να βοηθήσει τους πολίτες και αφετέρου να αποσυμφορήσει την πρωτοβάθμια περίθαλψη.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Εν αναμονή της αναβάθμισης της Μονάδας Υγείας Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 965951354258030281
Σχόλια
item