Η Μαίρη Συνατσάκη υπερασπίζεται τον σύντροφό της για τις αμήχανες δηλώσεις Η Μαίρη Συνατσάκη υπερασπίζεται τον σύντροφό της για τις αμήχανες δηλώσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Μαίρη Συνατσάκη υπερασπίζεται τον σύντροφό της για τις αμήχανες δηλώσεις

Η Μαίρη Συνατσάκη υπερασπίζεται τον σύντροφό της για τις αμήχανες δηλώσεις
Η πρεμιέρα της παράστασης «Σεξ λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα» στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύντροφος της Μαίρης ΣυνατσάκηΣπύρος Χατζηαγγελάκης, έκρυβαν μια αμήχανη στιγμή για τον ίδιο όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να μιλήσει για την προσωπική τους ζωή.
Η απάντηση "Ποια είναι η Μαίρη;" στο ερώτημα για εκείνη σχολιάστηκε αρνητικά στις πρωινές εκπομπές και δημιούργησε εντυπώσεις που πιθανότατα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και τον χαρακτήρα του. 
Και η παρουσιάστρια φρόντισε να ξεκαθαρίσει την αλήθεια στους δημοσιογράφους, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις αμήχανες αυτές δηλώσεις, τονίζοντας μερικά (μάλλον αυτονότητα) πράγματα: "Φυσικά και είναι πολύ ντροπαλός, φυσικά και είναι αρχή και έχει να αντιμετωπίσει αυτό το κομμάτι της δουλειάς που είναι καινούργιο, καθώς μέχρι πρόσφατα δεν είχε έξω από τις πρεμιέρες του κάμερες. 
Μου φαίνεται πολύ λογικό που είπε έστω και αυτά τα λίγα λόγια που είπε, δεν του αρέσει πάρα πολύ να μιλάει...
Κατ' αρχάς, [σ.σ.: το "Ποια είναι η Μαίρη;" ] είναι ένας τρόπος στην αρχή να αποφύγεις τα πράγματα που σε ενοχλούν, που δεν ξέρεις ακόμα ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος να τα αποφύγεις".
Η Μαίρη, βεβαίως, άφησε και τα "καρφιά" της για τον τρόπο που διαχειρίζονται οι εκπομπές τέτοια θέματα: "Έχω υπάρξει πολλά χρόνια στην τηλεόραση για να ξέρω τι σημαίνει μοντάζ και τι είναι πιο ωραίο να ειπωθεί την επόμενη μέρα... και ένας να πει "μα, πήρε ψηλά τον αμανέ!" και άλλος να πει "μα, όχι δεν ξέρει ακόμα το παιδί". 
Έχω κάνει πολλά χρόνια αυτό το σπορ, ξέρεις, για να βρεθώ απέναντι σε μια τηλεόραση και να αισθανθώ κάτι... Ξέρω ότι θα γινόταν αυτό και εκείνος ξέρει τώρα καλύτερα ότι για να αποφύγεις κάτι απαντάς κάτι άλλο"
Δείτε το video (από το 01:04):

Epirusblog Gr
5 of 5
Η Μαίρη Συνατσάκη υπερασπίζεται τον σύντροφό της για τις αμήχανες δηλώσεις
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6782640025250647878
Σχόλια
item