Αναδίπλωση Λεβέντη για την παραίτηση: Εγώ δεν δραπετεύω

Αναδίπλωση Λεβέντη για την παραίτηση: Εγώ δεν δραπετεύω

Όπισθεν ολοταχώς φαίνεται ότι κάνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για τις απειλές του περί παραίτησης και μάλιστα την προσεχή Δευτέρα από τη Θεσσαλονίκη, εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράψει το νόμο για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

Πριν καν περάσουν 24 ώρες από τη στιγμή που ο Βασίλης Λεβέντης δήλωνε ενώπιον των κοινοβουλευτικών συντακτών στη Βουλή ότι ο ίδιος είναι «σκυλοdog», θα «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» και η απόφασή του να παραιτηθεί είναι «ειλημμένη», σήμερα Παρασκευή άρχισε τις δεύτερες σκέψεις ενόψει μάλλον μιας «κωλοτούμπας», επιβεβαιώνοντας όσους αμφέβαλλαν εντόνως για τη σοβαρότητα των λόγων του, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για επικοινωνιακά παιχνίδια του ίδιου με στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Αφού το πρωί μιλώντας στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε «ανοησίες» τα περί παραίτησής του τη Δευτέρα, ωσάν να τα είχε πει άλλος κι όχι ο ίδιος, σε μετέπειτα πηγαδάκι με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή, συνέχισε την αναδίπλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι εδώ για να πιέζω. Εγώ δεν δραπετεύω, δεν κάνω πίσω. Ο Τσίπρας θα κάνει πίσω».

Ο ίδιος πάντως στην πρωινή του συνέντευξη άφησε τα πάντα ανοιχτά εάν ο Προκόπης Παυλόπουλος υπογράψει τελικά τον πολυσυζητημένο νόμο για την ταυτότητα φύλου, κάτι που αποτελεί πλέον πραγματικότητα. 


Τα συνεχή μπρος – πίσω του κ. Λεβέντη, ωστόσο, έχουν κάνει άπαντες – πλην του κόμματός του που προβληματίζεται - μάλλον να αδιαφορούν πλέον για το τι θα αποφασίσει να πράξει τελικώς και ενίοτε απλώς να μειδιούν. 
epirusblog.gr
5 of 5
Αναδίπλωση Λεβέντη για την παραίτηση: Εγώ δεν δραπετεύω
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7783425916709961129
item