Με «εκτελέσεις» Μέσι και Νεϊμάρ συνεχίζονται οι απειλές των τζιχαντιστών Με «εκτελέσεις» Μέσι και Νεϊμάρ συνεχίζονται οι απειλές των τζιχαντιστών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Με «εκτελέσεις» Μέσι και Νεϊμάρ συνεχίζονται οι απειλές των τζιχαντιστών

Με «εκτελέσεις» Μέσι και Νεϊμάρ συνεχίζονται οι απειλές των τζιχαντιστών

Κλιμακώνονται οι απειλές των υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους σχετικά με το Μουντιάλ του 2018, που θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Ρωσία.

Προπαγανδιστικό όργανο που πρόσκεινται στο ISIS έδωσε στη δημοσιότητα αφίσα όπου ο αργεντίνος αστέρας Λιονέλ Μέσι εικονίζεται να κείτεται στο έδαφος νεκρός ενώ παραδίπλα ένας μαυροντυμένος εκτελεστής ετοιμάζεται να θανατώσει τον ο βραζιλιάνο αστέρα Νεϊμάρ.

Δίπλα στο πτώμα του Μέσι κυματίζει η μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους, ενώ η αφίσα φέρει την επιγραφή: «Δεν θα απολαύστε ασφάλεια έως ότου τη ζήσουμε στις μουσουλμανικές χώρες». Και οι δύο διάσημοι ποδοσφαιριστές φορούν τις πορτοκαλί ενδυμασίες με τις οποίες το ISIS ντύνει τους κρατούμενούς τους.

Πρόκειται για την τρίτη προκλητική αφίσα που δημοσιεύουν οι υποστηρικτές των τζιχαντιστών σε διάστημα πέντε ημερών, ενώ παράλληλα έχουν διασπείρει προτροπές για τρομοκρατικές επιθέσεις «μοναχικών λύκων» κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Η πρώτη αφίσα εικόνιζε τον Μέσι φυλακισμένο, να δακρύζει αίμα.

Η δεύτερη εικόνιζε τον προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, δεμένο με χειροπέδες και καθισμένο μπροστά από έναν άνδρα που τον απειλούσε με πιστόλι.
Epirusblog Gr
5 of 5
Με «εκτελέσεις» Μέσι και Νεϊμάρ συνεχίζονται οι απειλές των τζιχαντιστών
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 1229323685528281343
Σχόλια
item