Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν μου έχει συμβεί να είμαι φίλη με κάποιον με τον οποίο είχα σχέση» Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν μου έχει συμβεί να είμαι φίλη με κάποιον με τον οποίο είχα σχέση» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν μου έχει συμβεί να είμαι φίλη με κάποιον με τον οποίο είχα σχέση»

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν μου έχει συμβεί να είμαι φίλη με κάποιον με τον οποίο είχα σχέση»
Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά «Το τατουάζ» αν θα μπορούσε να συμβιώσει με πρώην σύντροφό της.
Η Όλγα έχει με τον Άλεξ ένα παιδί. Υπάρχει κάτι ερωτικό πια ανάμεσα τους;
Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα τους. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι συμβιώνει με την Άννα και τον Άλεξ. Διαφορετικά, θα έφτανε στα όρια του μαζοχισμού αυτή η κατάσταση, αν είχε βλέψεις για τον Άλεξ.
Ως Κατερίνα, δεν πιστεύεις πως είναι πολύ δύσκολο να συμβιώσεις με κάποιον πρώην σου;
Εξαρτάται αν τον έχεις ξεπεράσει. Για την Όλγα, ο Άλεξ δεν είναι πρώην της. Είναι ο φίλος της. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αυτό. Είναι απόλυτα ρεαλιστικό αυτό που συμβαίνει ανάμεσα στην Όλγα και στον Άλεξ. 
Τώρα που αποκαλύπτεται πως η Λήδα είναι κόρη του Άλεξ, η Όλγα θα έχει πιο ενεργό ρόλο στη ζωή του; θα υπάρξει μία δυσκολία σε όλο αυτό. Η Όλγα δεν είχε στις προτεραιότητες της αυτήν την εξέλιξη.
Στη ζωή της μπαίνει ο Σάκης. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;
Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον και μια ζεστή ατμόσφαιρα, θα είναι μια αλλαγή στη ζωή της.
Εσύ θα μπορούσες να είσαι όπως η Όλγα;
Δεν μου έχει συμβεί να είμαι φίλη με κάποιον με τον οποίο είχα σχέση. Αυτό συμβαίνει σε ερωτικές σχέσεις που δεν είχαν πολύ πάθος και συνειδητοποιούν και οι δύο ότι ταιριάζουν μόνο ως φίλοι και τίποτα παραπάνω.
Θα μπορούσες να μεγαλώσεις μόνη σου ένα παιδί;
Δεν θα ήθελα. Ιδιαίτερα αν ήταν επιλογή μου και όχι θέμα ανάγκης. Ποτέ δεν λες ποτέ, όμως. Πολλά πράγματα αλλάζουν, είναι πολύ σημαντική απόφαση.
Πηγή:mytv

Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν μου έχει συμβεί να είμαι φίλη με κάποιον με τον οποίο είχα σχέση»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8463542479818666875
Σχόλια
item