Η Βάσω Λασκαράκη μιλά πρώτη φορά για την ανακοίνωση του διαζυγίου της Η Βάσω Λασκαράκη μιλά πρώτη φορά για την ανακοίνωση του διαζυγίου της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά πρώτη φορά για την ανακοίνωση του διαζυγίου της

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά πρώτη φορά για την ανακοίνωση του διαζυγίου της
Τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής τους διαδρομής ως ζευγάρι είχαν κρατήσει πολύ χαμηλό προφίλ.
Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες οι δυο τους μετά από κοινή απόφαση αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν το χωρισμό τους στέλνοντας στα Μέσα μια ανακοίνωση. 
Η ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό 7 μέρες tv αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση. 
«Τα βάλαμε κάτω και οι επιλογές ήταν είτε να βγάλουμε μια ανακοίνωση είτε να αφήσουμε μια φήμη να πυροδοτηθεί γύρω από το πρόσωπο μας και την οικογενειακή μας κατάσταση, το οποίο πιθανότατα δεν θα ήταν καλό για κανέναν. 
Και εγώ και ο Γιάννης έχουμε πάρα πολλές εμφανίσεις λόγω επαγγελματικών, όπως για παράδειγμα οι πρεμιέρες μας ή οι εκπομπές στις οποίες είμαστε καλεσμένοι και έπρεπε να βάλουμε κάτω τα πράγματα. 
Το συζητήσαμε και είδαμε ότι έχουμε δυο επιλογές ή θα λέγαμε «δεν θέλουμε να μιλήσουμε για αυτό», με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να μας ρωτούν συνέχεια και θα υπήρχε μια φήμη γύρω από εμάς, το οποίο δεν θα ήταν ωραίο, ή θα γράφαμε μια ανακοίνωση και το πράγμα θα καταλάγιαζε κάπως.
Παρόλο που δεν είναι καθόλου στο χαρακτήρα μας αυτή η ανακοίνωση και παρότι είναι κόντρα σε εμάς, θεωρήσαμε ότι ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία μας να προστατέψουμε το παιδί με μια τέτοια ανακοίνωση παρά να το αφήσουμε να αιωρείται. 
Είναι πιο ωραία τα πράγματα να είναι προστατευμένα σε μια οικογένεια και αυτή τη στιγμή το πρωταρχικό μέλημα μας είναι η Εύα και να μην μπορεί ο καθένας να ασχολείται με αυτό πέρα από το ποσοστό που του αναλογεί», δήλωσε η ίδια.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Βάσω Λασκαράκη μιλά πρώτη φορά για την ανακοίνωση του διαζυγίου της
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8259156431108960978
Σχόλια
item