Άρτα: Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη - Σημαντικά έργα εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Άρτα: Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη - Σημαντικά έργα εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη - Σημαντικά έργα εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Άρτα: Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη - Σημαντικά έργα εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
Έργα μεγάλης σημασίας για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων .
Εγκρίθηκαν 6.500.000 Ευρώ για την κατασκευή του Οδικού άξονα: ( Καστανιά – Τετράκωμο ) Αποτελούσε χρόνιο αίτημα και των δύο Δήμων . Η Συνεργασία Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, Περιφερειακής Ενότητας Άρτας , Βουλευτών και η βούληση της Πολιτείας έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
2 ) Εγκρίθηκαν 500. 000 Ευρώ για αποκατάσταση του Οδικού Δικτύου : ( Άνω Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανά – Καστανιά – Στρογγυλόκαμπος )
Απαραίτητες παρεμβάσεις σε ένα εγκαταλειμμένο οδικό δίκτυο αυξημένης κυκλοφορίας. ( Μαθητές , Δημότες , Αγρότες , Καλλιεργητές, Κτηνοτρόφοι , Λοιποί Επαγγελματίες , Επισκέπτες , Μεταφορείς εμπορευμάτων και προϊόντων ) οι ωφελημένοι από την αποκατάσταση αυτού του Οδικού δικτύου.
3 ) Εγκρίθηκαν 200 .000 Ευρώ για θωράκιση Υποδομών του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη .
Απαραίτητη χρηματοδότηση για την επίλυση πολλών προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί από τις υπηρεσίες του Δήμου σε συγκεκριμένα Τοπικά Διαμερίσματα .
4 ) Ταυτόχρονα αποφασίστηκε από το Π.Δ.Ε. ( Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ) της νέας χρονιάς με την επικαιροποίηση της μελέτης από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας να διατεθεί πίστωση 5.000.000 Ευρώ για το έργο : Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης Οδικού άξονα Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος.
5 ) Στο επόμενο χρονικό διάστημα περίπου δύο μηνών θα δημοπρατηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας το έργο : Μεσόπυργος – Αυλάκι προϋπολογισμού 2.600.000 Ευρώ.
Έργο που ενώνει δυο Περιφέρειες , δύο Περιφερειακές Ενότητες , δύο Δήμους μα πάνω από όλα έργο που ενώνει ανθρώπους και που εξυπηρετεί και διευκολύνει σε μέγιστο βαθμό την ευρύτερη περιοχή .
Το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για πολλά χρόνια δεν έστρεψε την προσοχή του στο Δήμο του Γ. Καραϊσκάκη, έναν από τους πιο φτωχούς στην Ευρώπη και με τα πιο προβληματικά Οδικά Δίκτυα.
Σχεδιάζοντας για να πετύχει η άρση του Δήμου  από την απομόνωση, υπάρχει μπροστά ακόμη πολύς δρόμος. Οδικοί άξονες όπως το Δημαριό – Κομπότι και το Άνω Καλεντίνη – Άγιος Χαράλαμπος ,καθώς και αρκετές άλλες μικρότερες οδικές συνδέσεις είναι στόχοι, τους οποίους δυσχεραίνει η έλλειψη ολοκληρωμένων μελετών .
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη - Σημαντικά έργα εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 5105676186717945410
Σχόλια
item