Γιάννενα: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών συντήρησης τμήματος της Ιόνιας οδού στα Γιάννενα Γιάννενα: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών συντήρησης τμήματος της Ιόνιας οδού στα Γιάννενα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών συντήρησης τμήματος της Ιόνιας οδού στα Γιάννενα

Γιάννενα: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών συντήρησης τμήματος της Ιόνιας οδού στα Γιάννενα
Εργασίες συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στις σήραγγες της Αμπελιάς θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Τετάρτη μέχρι το αύριο το πρωί, οπότε θα ισχύσει καθολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αβγού και του Α/Κ Εγνατίας. 
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός Α.Ε οι εργασίες θα γίνουν από τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης έως τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου και από τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης 25 έως τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου. 
Στις ημέρες αυτές θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας στο εν λόγω τμήμα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των κλάδων εισόδου του Α/Κ Αβγού προς Ιωάννινα και του Α/Κ Εγνατίας προς Αντίρριο. 
Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Ιόνιας Οδού με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αβγού και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό της επιλογής τους, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο). 
Ακολούθως, όσοι οδηγοί, κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα θα εισέρχονται στην Ιόνια Οδό μέσω του Α/Κ Αβγού.  
Τέλος όσοι οδηγοί αναχωρούν από την πόλη των Ιωαννίνων και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα προσεγγίζουν τον κόμβο του Αβγού μέσω της Π.Ε.Ο με κατεύθυνση προς Άρτα. 
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. 
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών συντήρησης τμήματος της Ιόνιας οδού στα Γιάννενα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8323378463227581698
Σχόλια
item