Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία από το παρελθόν, που μας έδειξε για πρώτη φορά! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία από το παρελθόν, που μας έδειξε για πρώτη φορά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία από το παρελθόν, που μας έδειξε για πρώτη φορά!Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία από το παρελθόν, που μας έδειξε για πρώτη φορά!
Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της ξεφύλλισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μοιράστηκε με τους θαυμαστές της άλλο ένα ιδιαίτερο Στιγμιότυπο. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ανανεωμένη και πανέτοιμη για τη νέα σεζόν, η οποία την βρίσκει για άλλη μια χρονιά στο τιμόνι του Happy Day.
Μπορεί η ίδια και ο σύζυγός της να ολοκλήρωσαν πρόσφατα τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η ανάγκη ωστόσο για χαλάρωση και αποδράσεις, δεν παύει να κυριαρχεί ποτέ.
«Όταν η καθημερινότητα γεμίζει υποχρεώσεις το μυαλό ταξιδεύει νοερά σε στιγμές χαλάρωσης», έγραψε για λεζάντα η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία της στο Instagram. 
Η νέα φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Epirusblog Gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία από το παρελθόν, που μας έδειξε για πρώτη φορά!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4435088206959036754
Σχόλια
item