Γιάννενα: Η Γιαννιώτικη Αργυροτεχνία κοσμεί την Θεσσαλονίκη Γιάννενα: Η Γιαννιώτικη Αργυροτεχνία κοσμεί την Θεσσαλονίκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η Γιαννιώτικη Αργυροτεχνία κοσμεί την Θεσσαλονίκη

Γιάννενα: Η Γιαννιώτικη Αργυροτεχνία κοσμεί την Θεσσαλονίκη
Θετικές εντυπώσεις απέσπασε η έκθεση, που οργάνωσε ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης με θέμα «Παρουσίαση Γιαννιώτικης Αργυροτεχνίας» κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης «Kosmima 2017».
Στην έκθεση παρουσιάστηκαν κοσμήματα, λειτουργικά και λατρευτικά αντικείμενα χώρου, χαρακτηριστικά δείγματα της παραδοσιακής ιωαννίτικης αργυροτεχνίας. 
Τα εκθέματα και το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό προσέφερε ευγενικά το Σωματείο Ασημουργών Μεταλλοτεχνιτών Ιωαννίνων με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα Φαίδωνα Ηλία και Κωνσταντίνο Ζερβό αντίστοιχα να τιμούν με την παρουσία τους την έκθεση.
Στο πλαίσιο της έκθεσης ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιωαννίνων προσέφερε στον Πρόεδρο του Συλλόγου Πέτρο Καλπακίδη, αναμνηστικό δίσκο ως ένδειξη της άριστης συνεργασίας των δύο Συλλόγων.
Την έκθεση επισκέφθηκε μεγάλος αριθμός επισκεπτών της «Kosmima» και σπουδαστές της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν ο Πρόεδρος του ΒΕΘ Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ Κωνσταντίνος Κουζούπης και ο Πρόεδρος Αργυροχρυσοχόων Ηρακλείου Χρυσοβαλάντης Γιαλεσάκης.
Ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωσή του, απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές και επισκέπτες της έκθεσης.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Η Γιαννιώτικη Αργυροτεχνία κοσμεί την Θεσσαλονίκη
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6827040900373096734
Σχόλια
item