Πρέβεζα: Τιμητική Διάκριση στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Πρέβεζας Πρέβεζα: Τιμητική Διάκριση στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Τιμητική Διάκριση στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών ΠρέβεζαςΠρέβεζα: Τιμητική Διάκριση στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Πρέβεζας
Η 8η Μ/Π Ταξιαρχία « VIII ΜΠ Ηπείρου» τίμησε τους Συνδέσμους των Εφέδρων Αξιωματικών της ζώνης ευθύνης της Ταξιαρχίας σε δεξίωση που έγινε στο Στρατηγείο, ενώπιον όλων των αξιωματικών της Ταξιαρχίας, για την ανιδιοτελή προσφορά των Εφέδρων Αξιωματικών προς την Πατρίδα, απονέμοντας σε κάθε πρόεδρο των Συνδέσμων μια πλακέτα με το έμβλημα της Ταξιαρχίας.
Ο Διοικητής της Ταξιαρχίας κ.Νίκος Ανδριόπουλος πριν την απονομή εξήρε την προσφορά των Εφέδρων Αξιωματικών και των Εθνοφυλάκων προς την Πατρίδα.
Στην αντιφώνηση του ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού Πρέβεζας, Ταγματάρχης (ΕΜ) κ. Παναγιώτης Κιούλιας, αφού ευχαρίστησε τον Διοικητή για την όλη εκδήλωση, τόνισε ότι: « Μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εφέδρων, υπάρχει ένας άρρηκτος και αμφίδρομος δεσμός που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο και σηματοδοτεί την έμπρακτη και ουσιαστική αγάπη για τον Στρατό μας. 
Αυτόν τον δεσμό και την αγάπη για τον Στρατό μας, ο πρόεδρος και μέλη του Συνδέσμου των Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού Πρέβεζας μετά των οικογενειών των, τα έχουν κάνει πράξη από το 1994 μέχρις σήμερα με το έμπρακτο ενδιαφέρον τους να επισκέπτονται κάθε χρόνο ακριτικά φυλάκια της Ελληνοαλβανικής μεθορίου για την τόνωση , τόσο ψυχικά όσο και υλικά, των ακριτών Φρουρών της Πατρίδος μας , προσφέροντας τους ατομικά δώρα καθώς και δωρεές στα φυλάκια που συμβάλλουν στην ενίσχυση ποιότητος ζωής των ακριτών Φρουρών μας , των στρατευμένων παιδιών μας, όπως ηλεκτρικά ψυγεία, κουζίνες , τηλεοράσεις, video, ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη είχαν αυτά».
Στην πάνω φωτό διακρίνεται ο ταξίαρχος κ.Νίκος Ανδριόπουλος να απονέμει την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Συνδέσμου των Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Πρέβεζας, Ταγματάρχη(ΕΜ) κ. Παναγιώτη Κιούλια.
Στην κάτω φωτό στιγμιότυπο από την εκδήλωση.
prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τιμητική Διάκριση στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 2170669500147871505
Σχόλια
item