Σοφία Παυλίδου: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από τον Χ. Φερεντίνο Σοφία Παυλίδου: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από τον Χ. Φερεντίνο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σοφία Παυλίδου: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από τον Χ. Φερεντίνο

Σοφία Παυλίδου: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από τον Χ. Φερεντίνο

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος πριν ένα χρόνο αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 12 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση διδύμων γιων. 

Το καλοκαίρι, μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες για επανασύνδεση, με την ηθοποιό να αρνείται κατηγορηματικά στην εφημερίδα Real Life ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ εξήγησε και τους λόγους που δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον γνωστό παρουσιαστή.

«Όχι, δεν ισχύει αυτό, δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια επανασύνδεσης με τον Χρήστο» δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός στην εφημερίδα, ενώ ανέφερε και τους λόγους που το ζευγάρι δεν έχει κινήσει ακόμη τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου του. 

«Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, γιατί δεν έχει προκύψει η ανάγκη να πάρουμε. Άλλωστε αυτό είναι μια τυπική διαδικασία. Αν προκύψει ανάγκη σε κάποιον από τους δύο, θα κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες» ανέφερε η Σοφία.

Μάλιστα, η Σοφία Παυλίδου μίλησε και για το αν θέλει να αλλάξει σελίδα στην προσωπική της ζωή και να βρει έναν νέο άνθρωπο. «Δεν ήταν στις προτεραιότητές μου να συνεχίσω την προσωπική μου ζωή και να βρω σύντροφο. Με ενδιαφέρει να βρω τον εαυτό μου, να τα βρω με το “εγώ” μου”. 

Άλλωστε, ο πρωταρχικός ρόλος της ηθοποιού είναι εκείνος της μητέρας, καθώς οι δύο γιοι της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στην ζωή της. Ο ρόλος της μητέρας είναι υπέροχος», τόνισε η ίδια.
Φέτος η Σοφία Παυλίδου θα πρωταγωνιστήσει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Χυτήριο» και στην θεατρική παράσταση «Πετάει Πετάει» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη. Μαζί της θα παίζουν η Κόνι Μεταξά, η Ρέα Τουτουνζή αλλά και η Βάσια Τριφύλλη, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Σοφία Παυλίδου: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από τον Χ. Φερεντίνο
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 686443880472776987
Σχόλια
item