Άρτα: Η ΑΡΤΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ

Άρτα: Η ΑΡΤΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ
Με λαμπρότητα υποδέχθηκε η Άρτα το μεσημέρι της Τετάρτης της Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στη Δημοκρατία της Κορέας...

Κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής, τη Φλόγα μετέφεραν 4 λαμπαδηδρόμοι, ενώ στην κεντρική πλατεία της πόλης, στον Άγιο Δημήτριο, είχε στηθεί ο βωμός που άναψε στις 16:20. Οι λαμπαδηδρόμοι που μετέφεραν τη φλόγα ήταν οι Θεόδωρος Σαλαμούρας, Λάμπρος Πανάγος, Αγγελάκης Πανούτσος και Ελπίδα Γιώτη.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για την Άρτα η παρουσία της Ολυμπιακής Φλόγας σήμερα. Οι Ολυμπιακοί αγώνες μεταφέρουν διαχρονικά μηνύματα. Πρεσβεύουν την ευγενή άμιλλα και την ειρήνη μεταξύ των λαών. 

Αυτά τα μηνύματα παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα των αιώνων και είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρα σήμερα. Είναι πολύ σημαντική για εμάς η σημερινή εκδήλωση καθώς η Άρτα είναι μια περιοχή με σημαντική αθλητική παράδοση, ενώ αποτέλεσε λίκνο του Πολιτισμού της Ηπείρου. 

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ να συνεχιστεί αυτό το όμορφο ταξίδι της Φλόγας και να φθάσει στη Δημοκρατία της Κορέας, στην οποία εύχομαι να διοργανώσει απόλυτα επιτυχημένους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Picture
Από την πλευρά της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής παρέστη ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας Αθανάσιος Βασιλειάδης, ενώ από την Κορεατική Ολυμπιακή Επιτροπή παρέστη ο Γιουντζου Χογκ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, οι Αντιδήμαρχοι Αρταίων Κώστας Χαρακλιάς και Άννα Κουτρούμπα, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ- ΟΤΑ Κώστας Ζέρβας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κατέρης.

Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων, ενώ η τελετή έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου «Μακρυγιάννης» και του Λυκείου Ελληνίδων Άρτας.

Ο Δήμος Αρταίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων της Δημοκρατίας της Κορέας, τους λαμπαδηδρόμους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, που συμμετείχαν στην τελετή, την Ελληνική Αστυνομία, καθώς και όλους τους Αρτινούς που παραβρέθηκαν στην τελετή
taneatismikrospilias24.weebly.com
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Η ΑΡΤΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6899209969254905213
item