Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας

Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας

Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν χθες στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας Saint-Charles, από επίθεση με μαχαίρι που διέπραξε άγνωστος άνδρας ο οποίος στη συνέχεια έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά σύμφωνα σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο των Εσωτερικών.
Ο επιτιθέμενος άνδρας, ο οποίος δεν έφερε επάνω του έγγραφα που να αποδεικνύνουν την ταυτότητά του αλλά εκτιμάται ότι ήταν ηλικίας 25-30 ετών, φώναζε «ο Θεός είναι μεγάλος» σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το ένα από τα θύματα, έφερε τραύμα στο λαιμό, ενώ το άλλο στο στομάχι, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας στην Γαλλία.

Νωρίτερα υπήρχαν συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των νεκρών από την επίθεση. 

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ανέλαβε τη διερεύνηση της αιματηρής επίθεσης καθώς πρόκειται για «τρομοκρατική ενέργεια» σύμφωνα με αστυνομική πηγή. 

Η γαλλική αστυνομία με ανάρτησή της στο Twitter, επιβεβαίωσε ότι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι στον σταθμό της Μασαλίας, πυροβολήθηκε θανάσιμα.

Ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στην Μασσαλία μετά το περιστατικό.


Epirusblog Gr
5 of 5
Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 7475924315756518244
Σχόλια
item