Γιάννενα: Οι απάτες συνεχίζονται στα Γιάννενα.Ηλικιωμένη θύμα επιτηδείων Γιάννενα: Οι απάτες συνεχίζονται στα Γιάννενα.Ηλικιωμένη θύμα επιτηδείων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Οι απάτες συνεχίζονται στα Γιάννενα.Ηλικιωμένη θύμα επιτηδείων

Γιάννενα: Οι απάτες συνεχίζονται στα Γιάννενα.Ηλικιωμένη θύμα επιτηδείων

Ένα ακόμη περιστατικό οικονομικής απάτης , μία ηλικιωμένη γυναίκα άνω των 80 ετών έπεσε σήμερα το πρωί θύμα των επιτηδείων , που της απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ...

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες γνωστών της γριούλας, το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο σπίτι του θύματος στον Κατσικά Ιωαννίνων, όταν δύο ...
άντρες την πλησίασαν και της είπαν ότι πρέπει να ελέγξουν τα καλώδια , προκειμένου να αποφευχθεί βραχυκύκλωμα . 

Τότε λοιπόν της ζήτησαν να βγάλει και να εναποθέσει στο τραπέζι ότι χρήματα υπήρχαν στο σπίτι , ώστε σε περίπτωση βραχυκυκλώματος και φωτιάς την ώρα των δήθεν εργασιών που θα εκτελούσαν, να σωθούν τα χρήματα και τα χρυσαφικά της. 

Αμέριμνη η ηλικιωμένη έβγαλε ένα  μεγάλο χρηματικό ποσό , που μάζευε για τα εγγόνια της. Μαρτυρίες γνωστών της κάνουν λόγο για 20.000 ευρώ. 

Όταν οι δύο άντρες είδαν τη γριούλα να αφήνει στο τραπέζι τα χρήματα , τα άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή. Τότε η άτυχη ηλικιωμένη συνειδητοποίησε τι συνέβη και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Αντίστοιχη περίπτωση απασχόλησε πριν λίγο καιρό τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ,με σχεδόν ίδια τεχνική δράσης από τους επιτήδειους , όπου και τότε είχαν καταφέρει να ξεγελάσουν το θύμα τους και να αφαιρέσουν μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Παρά τις συνεχείς οδηγίες της Αστυνομίας στην Ήπειρο προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς ηλικιωμένους να μην είναι ευκολόπιστοι , δυστυχώς σε αρκετές περιπτώσεις οι παθόντες μετρούν απώλειες . 

epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Οι απάτες συνεχίζονται στα Γιάννενα.Ηλικιωμένη θύμα επιτηδείων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4779187106581914320
Σχόλια
item