Ήπειρος: Ν. Παππάς - Λύση για το τηλεοπτικό σήμα… Ήπειρος: Ν. Παππάς - Λύση για το τηλεοπτικό σήμα… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Ν. Παππάς - Λύση για το τηλεοπτικό σήμα…

Ήπειρος: Ν. Παππάς - Λύση για το τηλεοπτικό σήμα…
Οι διαμαρτυρίες από κάθε γωνιά της Ηπείρου για το μαύρο στις τηλεοπτικές οθόνες, από την ώρα που η χώρα πέρασε στην εποχή της Digea, ήταν ουκ ολίγες... Και βέβαια είχαν φτάσει στα αρμόδια υπουργικά γραφεία εδώ και πολλούς μήνες.
Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, να εκφράσει την έκπληξή του, καθώς είναι το βασικό πρόβλημα που του θέτουν από το πρωί όλοι οι φορείς της Ηπείρου.
Ο ίδιος το απέδωσε στον κακό σχεδιασμό που είχε γίνει εξ αρχής, καθώς όπου δεν υπήρχε κέρδος δεν τοποθετήθηκαν κεραίες.
Ο κ. Παππάς ανακοίνωσε ότι εντός του επομένου διημέρου, όλοι οι Δήμοι της χώρας θα κληθούν να απαντήσουν σε σχετικό ερωτηματολόγιο του Υπουργείου για τις περιοχές που υπάρχει μαύρο.
Όπως είπε, οι απαντήσεις θα πρέπει να σταλούν εντός δεκαημέρου, ώστε άμεσα να διαβιβαστούν από το Υπουργείο στη ΕΕΤΤ, προς επεξεργασία, ώστε μέχρι το τέλος του έτους να ξεκινήσει η διαδικασία παροχής δορυφορικού σήματος στις δυσπρόσιτες περιοχές.
Ο κ. Παππάς επεσήμανε ότι η παροχή αυτή δεν θα επιβαρύνει τον φορολογούμενο πολίτη, καθώς το σύνολο της απαιτούμενης χρηματοδότησης θα καλυφθεί από κονδύλια της ΕΕΤΤ που προέρχονται από πρόστιμα και συνδρομές των τηλεπικοινωνιακών παρόχων.
epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήπειρος: Ν. Παππάς - Λύση για το τηλεοπτικό σήμα…
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8871425248673725348
Σχόλια
item